*Ultimul film pe care l-am vazut s-a intitulat "The legend of 1900". Tema filmului e una exceptionala, se prezinta destinul unui om inzestrat cu talent muzical (era pianist), dar care, datorita destinului, era condamnat sa traiasca imobilizat intr-un singur loc, pe un vas de croaziera. De ce? O sa aflati vizionand filmul. Scenariul este foarte bine gandit, exista un personaj central care povesteste in mare parte la persoana a III-a intreaga poveste a filmului, si asta, din puctul meu de vedere da o nota de autenticitate intregii actiuni. Finalul e unul teribil, nu e un film cu happy end, ba din contra; totusi miza acestui film e una care te pune pe ganduri, scenariul incearca sa te faca sa te apleci mai bine asupra unor detalii ale lumii in care traiesti, si sa sa faca sa-ti dai seama ca exista si alte realitati (sau ca ceea ce numim noi ca fiind 'realul', poate nu se face pe sine ci este perceput de fiecare dintre noi). Durata filmului e de aproximativ 2 ore si 10 minute.
*din pacate nu am putut sa scriu cu diacritice (eroare in sistemul de operare), asa cum am facut-o in toate posturile mele de pe acest forum.
Numai bine !