Filme, seriale, actori, popcorn

Shogun. Revazusem vechea ecranizare acum 2 veri, acum am vazut-o pe asta in ultimele 3 zile. A fost mai dezvoltat ca primul, care acum prin comparatie pare un pic pe fast forward. Overall mi se pare mai bun asta, dar sunt putin ingrijorat de faptul ca au anuntat sezonul 2 si 3 in pregatire, desi initial a fost gandit ca mini-serie, din carte nu prea a mai ramas nimic iar autorul original e mort de 30 de ani. Daca se simt inspirati sa termine povestea pot incerca, oricum povestea originala nu prea parea terminata... totul e sa nu ne trezim cu samurai negri din sezonul doi

Dat fiind că povestea se bazează pe persoane care au existat în realitate, și chiar și romanul a respectat realitatea istorică, nu e exclus să scrie un scenariu bazat pe viețile eroilor reali și istoria Japoniei. Abia aștept.

Am ascultat podcastul asociat mini-seriei, și am fost impresionat de echipa care a produs-o, așa că nu m-aș mira dacă ar fi la același nivel cu cartea.

Last edited:
De film nu auzisem, dar cartea o știam de bestseller.

Are 4.4 pe Goodreads (enorm) din peste 3 milioane de voturi (alt număr imens).

Pe mine m-a demoralizat. L-am vazut doar ca are ceva muzica de Taylor Swift si fie-mea e mare fan... Depresiv.
Zilele trecute mă uitam prin colecția de filme: foarte multe filme bune, foarte multe cumva potențial cauzatoare de depresie.

Ne-am uitat la Transformers (primul) și apoi în seara următoare la al doilea. Am râs, film fun, de popcorn, relaxare, mașini => roboți => bum pe fundal de romanță răsuflată de liceeni. Perfect.

Secret Level. Must see. Spre deosebire de Halo ăștia chiar știu ce fac.

Apropo de ecranizari dupa jocuri, pentru mine Halo este guilty pleasure, desi nu stiu absolut nimic despre jocuri - aparent asta ajuta, pentru ca cei care s-au jucat jocurile nu sunt deloc incantati de serial. Tocmai s-a terminat sesonul 2 si cred ca a reusit sa fie poate chiar putin mai bun ca primul
Chiar așa este, dacă te pasionează seria de jocuri atunci serialul este practic ofensă directă :D Aparent cu sezonul 2 au mai corectat din bălării și au reușit să împace și capra și varza și este mai bun :D

Am vazut primul episod din Midnight Dinner: Tokio Stories. E scurt, 23 min, dar la sfarsit a fost ceva de genul: "what the f was that?"

Nu stiu cine mi l-a recomandat. Nu stiu de ce. E dubios atat de mult cat un serial japonez poate fi.

Genial. Dar abia de prin sezonul 2 încolo.

Prin primul mai mult am suferit, like WTF is this about.

Am revazut Oblivion. Incepe sa imi fie dor de perioada in care s-au facut cateva filme SF bune, unele cu Tom Cruise (ex: Edge of Tomorrow). Fata de gunoaiele din ultimii ani, cu Oscaruri pe dos sau in lipsa de altceva mai bun. Si canionul ala care imi aminteste de unul similar unde mergeam in copilarie cu ai mei la cate un picnic si imi face chef de o tura cu motocicleta pe un traseu gen Moroieni-Cheile Zanoagei-Bolboci, unde mergeam cu Azazel sau Marius pe vremuri, cand eram tineri si cureaua lata ...

Mdeh, nici streaming services nu-s cu același catalog peste tot. Tocmai am dat cancel la disney+ că nu avea absolut nimic din ce am căutat, dar avea woke shit recent iar filmele clasice de animație Disney sunt vizibile doar pe cont de adult (cu ads pentru adulți) și încep cu un minut de avertisment cum că filmul nu reflectă viziunea disney actuală. Severance apare pe Prime Video la rezultate dar cu "content not available", gee thanks. Crecă mai degrabă îl aștept pe dvd box set, că la streaming te mai trezești că nu mai ai ce ai cumpărat.

Back