Eu azi am tras cu un corp mate un plex 7/10, cu drops frumușele - 1x Shadow Serpentis EM armor hardener, 1x Core C-type LAR, 1x Core C-type EM armor hardener și un implant T2. Profit total undeva pe la 200-300m ISK lejer cu tot cu bounties și insignias/personal effects, timp total vreo 2h (am tot warpat in-out că tankul la Golem nu face fața solo și Dominixul omului cam era baza și DPS el deloc iar eu range >30km nu prind până luni (javelin torpedoes ftw).
Ce zice war pe-acolo este că e greu să găsești sitting ducks, ceea ce e oarecum normal, nu stau oamenii ca rațele la tir să exersezi tu T2 blasters pe fundul lor
Sunt unii ffff experimentați care chiar te scanează în 30s de la intrarea în sistem, așa am pierdut eu primul Legion.
Pe dscan vezi că trebe să bagi manuales distanța maximă, eu spamez 111111111111111111111111111111 apoi dau tab și bagă direct 2AU sau cât e maxim range pe dscan cu raza de 5 grade. E greu să scanezi dpmdv, de-aia te-am lăsat pe tine
Zonele în care am propus eu roam-ul este posibil să fie pline de playeri ff experimentați - în Alachene m-am uitat și erau doar chars din 2003 - dacă propui ceva eu sunt disponibil azi pe seară să mai dăm o tură. Hint: it's the russianz
Really really late edit: for all the eft warriors, DPS de Golem.
Fit:
[Golem, Repulse]
4x Caldari Navy Siege Missile Launcher (Caldari Navy Juggernaut Torpedo)
Small Tractor Beam I
Medium Unstable Power Fluctuator I
Dread Guristas X-Large Shield Booster
2x Republic Fleet Target Painter
100MN Afterburner II
Dread Guristas Kinetic Deflection Amplifier
Dread Guristas Heat Dissipation Amplifier
Domination Invulnerability Field
3x Ballistic Control System II
Damage Control II
Large Hydraulic Bay Thrusters II
Large Rocket Fuel Cache Partition II