EVE Online

Mă, nu ştiu. Nici ce targets, nici de ce ai tu volley aşa de mic.
Dacă aveam vreo idee îţi spuneam.
 
Păi Marin Corbu are în jur de 50% mai mult HP decît varianta standard și, most importantly, un launcher hardpoint în plus, deci 7. If anything, e mai ușor de pilotat decît Corbu normal.

Cît privește ganking, nu e deloc random; dacă valoarea potențială / nr. membri e mai mare decît valoarea navelor necesare la gank, atunci gank will happen. Aici nu vorbim de +322 ISK, ci de sume importante. Marin Corbu cu Navy BCSs, Navy launchers și Navy XLSB nu e o țintă atractivă. Cu Estamel BCSs și Pithum A-Type MSB este.

/still not talking to you :tongue:
 
Ca întrebare adresată în eter, cum ți se scanează cargohold-ul înțeleg, cum ți se scanează fit-ul nu prea. Care to explain? :biggrin:
 
Am testat pentru prima dată un Sentry Dominix, cu skill-uri absolut jalnice, și s-a descurcat onorabil. Vorbim aici de T1 sentries și Gunnery aproape deloc. Singura problemă au fost BSs de 1m ISK, care evident se repară în draci. Sînt aproape sigur că e superior unui Raven la nivel maxim.
 
Working towards...

[Dominix, Sentry/350mm]
Dark Blood Large Armor Repairer
Armor Explosive Hardener II
Armor Explosive Hardener II
Armor Kinetic Hardener II
Energized Adaptive Nano Membrane II
Federation Navy Magnetic Field Stabilizer
Federation Navy Magnetic Field Stabilizer

Omnidirectional Tracking Link I
Omnidirectional Tracking Link I
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II

Dread Guristas 350mm Railgun, Antimatter Charge L
Dread Guristas 350mm Railgun, Antimatter Charge L
Dread Guristas 350mm Railgun, Antimatter Charge L
Dread Guristas 350mm Railgun, Antimatter Charge L
Dread Guristas 350mm Railgun, Antimatter Charge L
Dread Guristas 350mm Railgun, Antimatter Charge L

Large Sentry Damage Augmentor I
Large Nanobot Accelerator I
Large Nanobot Accelerator I


Garde II x5

850+ dps, 500+ tank vs. Angel Cartel (adică pe cel mai slab layout).

6x 350mm T2/Federation Navy/Serpentis nu intră sub nici o formă (425mm nici atît), trebuie ori Guristas ori Caldari Navy, care au PG req mai scăzut, iar primele sînt mai ieftine.

:approve:

Completare: EWar Drone Interfacing e esențial fără Drone Link Augmentor, pentru că 45 km control range e prea puțin pentru unele NPCs (de exemplu EoM de 1m orbitează la fix 45 km, deci dronele nu ajung la ei). Nu știu dacă nu cumva la Guristas e și mai rău.
 
Îți trebuie Advanced Weapon Upgrades și intră. Măcar IV.

Completare: nu știu cum îți intră ție fit-ul ăla, că abia îmi intră mie (PG la limită grav), iar la mine support skills sunt mult mai bine trained, inclusiv AWU V.

Completare II: numai mie mi se pare aberant să fitui faction un battleship de 50m ISK? :biggrin:

Completare III: la mine tank VS Angel Cartel este de 403DPS, iar DPS undeva la 189, cu volley 931. Vezi ce fitter folosești :smile:


Completare IV: reactivează-ți contul vechi, sunt sigur că ai support skills mai bune pe el și work your way up to Golem. It is soooo worth it. Da, volley 3900 - 7500. În shields/armor/structure, nu contează, în general 3-shot la orice battleship în range. Dacă n-ar exista tackling frigates în nenorocirile de sanctums ar fi minunat.
 
Velkan, dacă foloseşti Garde IIs nu ai nevoie de 2x omnis, trust me.
Cu Ishtaru' decimez grav orice L4, Garde II rupe orice NPC aflat între 36 şi 12 km distanţă cu un singur omni.
 
Folosesc T1, dar nu e vorba doar de tracking, ci și de range - Dominix e cît o vacă, nu pot să fac kiting să-i atrag înspre drone, cum poți cu Ishtarul la 600 m/s. Sînt destul de impresionat și de sentries T1, adică pot să rad și fregate dacă au transversal înspre 0.

A doua explicație e că nu prea am ce să pun acolo - încă un Cap Recharger nu face mare lucru.

Neo, ăla e working towards, nu currently flying, deci nu îmi intră în forma aia.

Ok, în mod normal aș pune fit T2 pe hull T1, și fit faction pe hull faction/T2, dar de la Dominix nu ai la ce să evoluezi pe același fit, că DNI folosește shield tank (dacă faci min/max, cel puțin).
 
Aseară am fost la lolroam cu w4p, el cu Proteus eu cu Zealot. Rezultatul a fost că (eu) am tras într-o epavă de brutix, ne-am scos cu un loot de lol 15000 ISK, am aflat că pot să tankez gate guns și.... că e greu să găsești victime în T2/T3 ships. :biggrin:

Oricum o fi, working towards/bla, nu aș pune chestiile alea decât pe marauder, aka Kronos eventual sau cel mult Dominix Navy Issue. DNI are doar un medium în plus, de ce ai vrea să faci shield tanking în condițiile în care resists sunt practic identice.

Și totuși, de ce nu Golem? În afară de training time stupid de lung.
 
Deci da. EVE este peste măsură de plictisitor dacă vrei să cauţi nişte inamici pentru un skirmish micuţ.
Ne-am plimbat prin câteva sisteme lowsec; scanarea după nave e boring as hell şi merge greu; nu ştiu sincer cum ziceau unii că le ia as little as 30 de secunde ca să găsească o navă inamică. Poate sunt eu praf, nu zic nu, dar în primul rând trebuie să elimin navele din flotă din rezultate şi după aia să mă apuc de rest. Poziţionarea probelor e chinuitoare, în fine, îmi ia 2-3 minute cel puţin ca să descopăr o navă.
Am descoperit un Damnation, am aplicat metoda directional scan ca să văd dacă era în POS, pe directional scan nu apărea nici nava, nici POS-ul.
M-am dus aţă către navă, era într-un POS.
În alt sistem băgaseră toţi cloak, probabil (erau 3 inşi în afară de noi).
În alt sistem erau nişte unii blue faţă de Neo, deci l-am sărit şi pe ăla.

Total, 2 ceasuri în care ne-am fâţâit de colo-colo şi n-am rezolvat nimica.
Mai am 37 de zile de gameplay cu Jean, după aia mut tot ce are la Zdrahonul şi suspend contul.
Zdrahonul mai are până-n iunie game time. După aia mai vedem, dar... să dau 15 euroi pe lună doar pentru training? Smells like bullshit.
 
Eu azi am tras cu un corp mate un plex 7/10, cu drops frumușele - 1x Shadow Serpentis EM armor hardener, 1x Core C-type LAR, 1x Core C-type EM armor hardener și un implant T2. Profit total undeva pe la 200-300m ISK lejer cu tot cu bounties și insignias/personal effects, timp total vreo 2h (am tot warpat in-out că tankul la Golem nu face fața solo și Dominixul omului cam era baza și DPS el deloc iar eu range >30km nu prind până luni (javelin torpedoes ftw).

Ce zice war pe-acolo este că e greu să găsești sitting ducks, ceea ce e oarecum normal, nu stau oamenii ca rațele la tir să exersezi tu T2 blasters pe fundul lor :biggrin: Sunt unii ffff experimentați care chiar te scanează în 30s de la intrarea în sistem, așa am pierdut eu primul Legion.

Pe dscan vezi că trebe să bagi manuales distanța maximă, eu spamez 111111111111111111111111111111 apoi dau tab și bagă direct 2AU sau cât e maxim range pe dscan cu raza de 5 grade. E greu să scanezi dpmdv, de-aia te-am lăsat pe tine :biggrin:

Zonele în care am propus eu roam-ul este posibil să fie pline de playeri ff experimentați - în Alachene m-am uitat și erau doar chars din 2003 - dacă propui ceva eu sunt disponibil azi pe seară să mai dăm o tură. Hint: it's the russianz :biggrin:



Really really late edit: for all the eft warriors, DPS de Golem.

Fit:
[Golem, Repulse]

4x Caldari Navy Siege Missile Launcher (Caldari Navy Juggernaut Torpedo)
Small Tractor Beam I
Medium Unstable Power Fluctuator I

Dread Guristas X-Large Shield Booster
2x Republic Fleet Target Painter
100MN Afterburner II
Dread Guristas Kinetic Deflection Amplifier
Dread Guristas Heat Dissipation Amplifier
Domination Invulnerability Field

3x Ballistic Control System II
Damage Control II

Large Hydraulic Bay Thrusters II
Large Rocket Fuel Cache Partition II


Enjoy the graph (făcut cu asta), drop-ul este reload-ul incredibil de lung :biggrin: Asta apropos de asta, I'm infected with some weird disease that causes flowcharts :biggrin:
 

Attachments

  • big boss.png
    big boss.png
    87.8 KB · Views: 13
Back
Top