...OK, dar tot n-am înţeles care e problema. Faptul că un joc are câţiva ani vechime (5, 7, you name it) nu înseamnă că
toată lumea îl joacă de 5 sau 7 ani. Că sunt
câţiva care joacă de ani de zile e cu totul altceva. Ăia sunt hardcore players, au o obsesie, nu-ţi sunt rude, nu-mi sunt nici mie, treaba lor

Ce-mi place la EVE Online e complexitatea şi acel uriaş grad de
randomness; în WoW ştiai clar ce te aşteaptă prin nu-ştiu-care dungeon, plus că sistemul de level-up mi se pare cretin (ca la majoritatea MMO-urilor care zac în jur): să aştepţi să se umple o bară ca să dai +1 la vreun perk. EVE îţi permite să intri în joc o dată la câteva zile, pentru 5 minute, şi tot să te dezvolţi din punct de vedere al skill-urilor. Nu îţi
cere să intri X ore pe zi, fiindcă altfel rămâi în urmă.
Ghici pentru cine, ei lucrează 8 ore pe zi și e doar un job, sunt plătiți pentru asta și au viață socială etc., nu cred că își fumează iarba proprie
No shit, how do you know that? Sau e doar o chestie aruncată aşa, la mişto?
Mă rog, pe mine nu mă interesează câte Ferrari sau vile au developerii, atâta vreme cât eu mă simt BINE jucându-mă un joc alături de nişte oameni de calitate. Uite aşa îmi fac prieteni în Australia, Austria, Italia, Croaţia, Germania, Franţa, Spania, Olanda, Rusia, you name the country. Prefer să discut cu ei despre una şi alta online, având un punct comun, o arie comună, decât să mă întâlnesc cu nişte random dudes într-un club şi să vorbim de politică, femei şi fotbal.
Şi eu nu consider timpul ăsta pierdut, ci câştigat. E ceva ce-mi place să fac. Punct