EVE Online

Eh, fiecare cu ce i se potrivește, content este berechet, răbdare să ai să-l descoperi :smile: Și dacă o faci cu oameni cunoscuți este cu atât mai fain :smile:
 
Neo, Blizzard și CCP Games pot să bage content de nu îl descoperi tu într-o viață întreagă, milioane de fraieri plătesc pentru asta și probabil câteva zeci de dezvoltatori le dau doza periodic. Zeci de dezvoltatori versus una bucată Neo rezultă epic fail. Ghici pentru cine, ei lucrează 8 ore pe zi și e doar un job, sunt plătiți pentru asta și au viață socială etc., nu cred că își fumează iarba proprie.

Am și eu jocuri care îmi plac, pe unele le-am jucat de 2-3 ori (Morrowind, KOTOR2 etc), la unele am pierdut enorm de mult timp (X3:TC - cam 100 de ore adunat în câteva luni) dar 5 ani e cam mult pentru orice joc. Te saturi și de nevastă în timpul ăsta, mai schimbi chiar și amanta, darămite jocul.

În 4 luni Eve Online împlinește 7 ani. Dacă ești dintr-o anumită nație te însori, faci copii și îi însori și pe ei, aproape o viață de om :dracu:
 
...OK, dar tot n-am înţeles care e problema. Faptul că un joc are câţiva ani vechime (5, 7, you name it) nu înseamnă că toată lumea îl joacă de 5 sau 7 ani. Că sunt câţiva care joacă de ani de zile e cu totul altceva. Ăia sunt hardcore players, au o obsesie, nu-ţi sunt rude, nu-mi sunt nici mie, treaba lor :smile:
Ce-mi place la EVE Online e complexitatea şi acel uriaş grad de randomness; în WoW ştiai clar ce te aşteaptă prin nu-ştiu-care dungeon, plus că sistemul de level-up mi se pare cretin (ca la majoritatea MMO-urilor care zac în jur): să aştepţi să se umple o bară ca să dai +1 la vreun perk. EVE îţi permite să intri în joc o dată la câteva zile, pentru 5 minute, şi tot să te dezvolţi din punct de vedere al skill-urilor. Nu îţi cere să intri X ore pe zi, fiindcă altfel rămâi în urmă.
Ghici pentru cine, ei lucrează 8 ore pe zi și e doar un job, sunt plătiți pentru asta și au viață socială etc., nu cred că își fumează iarba proprie
No shit, how do you know that? Sau e doar o chestie aruncată aşa, la mişto?
Mă rog, pe mine nu mă interesează câte Ferrari sau vile au developerii, atâta vreme cât eu mă simt BINE jucându-mă un joc alături de nişte oameni de calitate. Uite aşa îmi fac prieteni în Australia, Austria, Italia, Croaţia, Germania, Franţa, Spania, Olanda, Rusia, you name the country. Prefer să discut cu ei despre una şi alta online, având un punct comun, o arie comună, decât să mă întâlnesc cu nişte random dudes într-un club şi să vorbim de politică, femei şi fotbal.
Şi eu nu consider timpul ăsta pierdut, ci câştigat. E ceva ce-mi place să fac. Punct :smile:
 
Oau, adânc rău.
Dude, I like this game. Şi când n-o să îmi mai placă o să renunţ la el. Ce atâta filosofie?
Am jucat OGame 3 ani, până m-am plictisit. E simplu.
 
Oi, deviati de la topic, addictions se discuta separat.
Treceti inapoi la wormholes si guristas si T2 ships :smile:.
 
Doamne, ce a ieșit de la o afirmație. În momentul acesta, mie unuia orice joc care nu este mmo este fail dpmdv, cu unele excepții. Asta deoarece joci cu oameni, nu cu AI (care de cele mai multe ori este cretin). În ceea ce privește gradul acela de randomness, nu te lăsa păcălit, War. Există, ca în orice joc, sus și jos, modalitatea prin care ajungi acolo este diferită, logic. Chestia e că în WoW este ceva mai ușor să ajungi sus și undeva și mai sus (end-game mă refer). Eve nu prea are end-game decât în ceea ce privește PvP, da, te dezvolți, da, chiar și off-line, da, etc, dar când ajungi uber șmecher ce faci? Ratting? E ca și cum eu aș farma mobi obișnuiți în WoW, kinda sux. A, te duci cu 105135730 de prieteni peste niște nefericiți și-i take over, distrugând în proces tot ce au construit respectivii.

Nu neg, ambele jocuri au chestii faine, dar momentan nu mă atrage Eve din cauza populației cam scăzute (ghilda noastră are ~50 de membri dintre care aproape toți sunt online @ raid time și se pot întrepinde o grămadă de chestii PvE sau PvP sau whatever), interfeței care a ajuns să mă cam enerveze, j`en sais pas. De gustibus în cele din urmă :smile:
 
Nu neg, ambele jocuri au chestii faine, dar momentan nu mă atrage Eve din cauza populației cam scăzute (ghilda noastră are ~50 de membri dintre care aproape toți sunt online @ raid time și se pot întrepinde o grămadă de chestii PvE sau PvP sau whatever)

You gotta be fucking kidding me! În cea mai scăzută perioad, EVE are 18-20K jucători online, cam cât... 3? 4? 5? shard-uri WoW pline. Şi tu spui că e populaţia scăzută. Probabil că nu vorbim de acelaşi film :smile:
Just FYI, există în EVE şi alianţe cu 4000+ jucători. Dar mă rog, knock yourself out :tongue:
 
Cred că omul zice de corp, că-s mai puţini corporatişti :biggrin: online decît sînt cum-le-o-zice în WoW. Eu am intrat azi şi eram 6, dintre care 2 alts. :goofy: Şi apropo de asta, intră şi tu şi votează schimbarea :biggrin: - check bulletin.

În altă ordine de idei: aşa, mă, ignoraţi-mă! Eu postez fit-uri şi voi o daţi în filozofeli. :tongue:

În dezordine de idei, am făcut Vengeance (ăla de mă chinuisem cu Drake-ul pe pagina anterioară) zilele trecute, în grup - Myrmidon (cine se aude strigat... :smile:), Raven cu faction gank (io - ouch), Megathron (pilot de trei ani - ouch ouch) şi Navy Raven cu faction gank (ouch ouch ouch), provocarea fiind să facem lock target mai repede decît explodau ăia. :tongue:
 
Am trecut la asta pentru misiuni. :dracu:

[Raven Navy Issue, L4 | Injector]

7x Caldari Navy Cruise Missile Launcher (Wrath Cruise Missile)

X-Large C5-L Emergency Shield Overload I
2x Caldari Navy Ballistic Deflection Field
Caldari Navy Heat Dissipation Field
Phased Weapon Navigation Array Generation Extron
Heavy Capacitor Booster II (Cap Booster 800)

3x Caldari Navy Ballistic Control System
Damage Control II
Power Diagnostic System II

3x Large Warhead Rigor Catalyst I

Effective HP: 136.055
Tank Ability: 792,48 DPS
Damage Profile - Guristas (EM: 0,00%, Ex: 0,00%, Ki: 83,63%, Th: 16,37%)
Shield Resists - EM: 12,50%, Ex: 56,25%, Ki: 87,67%, Th: 68,50%
Armor Resists - EM: 57,50%, Ex: 23,50%, Ki: 36,25%, Th: 53,25%

Capacitor: Stable at 45%

Volley Damage: 3.420,48
DPS: 431,51
 
Nah, pentru L5 îţi trebuie tank cam de trei ori pe atît şi neapărat pasiv. :smile:

Dar pentru L4 e bun; în majoritatea misiunilor nici nu mă ating de booster. Cred că pentru Worlds Collide, Stop the Thief şi bonus room-ul de la Angel Extravaganza e prea puţin - poate cu un Shield Boost Amplifier în loc de PWNAGE; nu ştiu, n-am încercat. Sau nişte DPS în plus. :dracu:
 
Aşa e... eu n-am mai intrat decât ocazional, că mi-au schimbat ăştia IP-ul şi setările şi de atunci ping mai mic de 1200 ms către orice site extern n-am... :frown:
Au tot promis că o să se rezolva, vedem noi ce şi cum.
 
war, we're at war! :tongue: Hai cu sniperii că avem de dilit un POS.

Şi serios acum, dacă intraţi, fiţi pe fază că puteţi să v-o luaţi şi în highsec.
 
Știu; eu fug în general de războaie ca de dracu; dar nu asta mă ţine în loc, ci faptul că nu mai am timp.
Lucrez de noapte, chiar şi în week-ends, e aglomerat rău la lucru perioada asta :frown:
"v-o luaţi" înseamnă lost ship sau şi podded? Just so I know...
 
Back
Top