Că tot zicea
Adrian că nu se poate una şi ailaltă în EVE...
Ieri noapte mă chinuiam cu o misiune printr-un sistem solar cu 0.4 Security (pentru profani, un sistem solar în care atacurile PvP nu se sancţionează), şi-l văd pe unul că intră în zona mea vine cu un
Ishkur către mine belicos. Mă crispez şi fac warp out eroic

(adică fug cât mă ţin picioarele).
Fiindcă mai aveam treabă prin aceeaşi zonă, caut un amic şi îi explic situaţiunea. Ăla cu un Battleship zice "ajung imediat". Buun...
Eu în ditamai battlecruiser-ul mă întorc să văd dacă-l pot dovedi solo. Individul era acolo, sare pe mine (se apropie rapid), începe să ciuruiască la mine de la distanţă mică şi face şi warp scramble (de nu puteam să intru în warp). 5 drone pe mine, începea să-mi ronţăie din scut... Acuma Myrmidon-ul meu are fitting de distanţă, la point-blank degeaba îmi foloseam armamentul că n-aveam cum să-l ating, aşa că am scos şi eu dronele şi am început să rod din el. Părea că merge bine la început, dar şmechedrul s-a concentrat pe distrugerea dronelor mele, şi în 2 minute m-am pomenit că nu mai aveam nimic zburător. Buun, am mai scos un set de 5 drone din bay, am început să-i belesc dronele lui, am reuşit să-i fac varză 3, dar tot nu era OK, că iar rămăsesem fără niciuna.
Până la urmă s-ar fi terminat scor egal fiindcă eu fiind armor tanked reuşeam să îmi repar armura ceva mai repede decât putea el să mi-o distrugă, dar dacă ar fi chemat ajutoare, aş fi fost belit. Noroc că a apărut amicul meu într-un battleship, şi a fugit inamicul

Una peste alta, adrenalină şi lupte skilled. Omul era oricum maestru în PvP, whereas I sucked

(eu am fost praf la PvP în orice joc).
Ideea de bază este că şi în EVE, o fregată
poate să facă harcea-parcea un Battlecruiser, cu ceva skill şi fitting bun.
LE: în altă ordine de idei, sunt foarte aproape de a căpăta acces la Level IV missions

(poate chiar în noaptea asta...)
Aşa că oamenii interesaţi să mă anunţe.