De unde cumparam? Secrets Revealed

1696011072961.png
 
Hm, si eu care ma gandeam la cheia pneumatica cu impact ... nu prea am auzit sa reziste ceva la forte de cateva sute de newton-metru.
 
Recomandari pentru un centru de printat 3D prin Bucuresti? Vreau sa fac niste adaptoare pentru sina DIN (in tablou electric) de genul asta, dar pentru modelul Shelly mini si nu vad nicaieri de cumparat, cel din link nu se potriveste. Nu imi trebuie multe, vreo 3 bucati din alea si poate vreo 2 din cele din link, ca daca tot ma duc sa fac pentru mini poate fac si normale.
 
Am auzit legende despre podul ala, dar e la vreo 30 km. Daca nu gasesc ceva mai aproape, fac o incantatie prin eter si discutam detaliile.
 
Black Friday la UniCredit Bank - anul trecut au avut asta și mă aștept să reia:
"Pentru al cincilea an consecutiv, UniCredit marchează Black Friday cu oferte speciale pentru clienții persoane fizice și persoane juridice cu cifra de afaceri anuală de maximum 1 milion de euro, oferte care vor putea fi accesate exclusiv pe data de 11 noiembrie 2022 între orele 09:00 – 17:00. Campania are un număr limitat de oferte, disponibile exclusiv online pe site-ul www.unicredit.ro/blackfriday și în condițiile Campaniei Black Friday."Sursa: https://www.piatafinanciara.ro/blac...i-dobanda-fixa-de-699-pe-an-la-creditul-de-r/
Nu știu dacă se va repeta și anul acesta, dar probabil da, mă aștept ca vinerea viitoare să aibă din nou.

De ce UniCredit Bank?

Cum beneficiezi de asta?
Poti face schimburi valutare intre conturile curente sau de economii proprii, intr-una dintre monedele LEI – EUR, LEI – USD, EUR – LEI, USD – LEI prin Mobile sau Online Banking, in intervalul orar 13:15 – 14:15 de luni pana vineri in zilele lucratoare bancare, in limita a 1,000 EUR sau echivalentul in USD/o singura tranzactie/zi*.”
Sursa: https://www.unicredit.ro/ro/persoane-fizice/Campanii/Articole/happy-hour-exchange-rate.html
 
Last edited:
Când am locuit în UK (2015), erau bănci care îți ofereau totul gratuit și în diferite scheme te și plăteau să vii la ei și îți ții banii la ei.
 
Când am locuit în UK (2015), erau bănci care îți ofereau totul gratuit și în diferite scheme te și plăteau să vii la ei și îți ții banii la ei.
Asta e OK, e plan de afaceri. Mă costă atâta clientul și îmi rentează. Dar Black Friday la bancă, ofertă limitată, strict pentru publicitate, mi se pare de râsul curcilor, no offense.
 
Last edited:
La alte bănci poate fi mai rău - curs valutar în cireșe (erau cireșele foarte scumpe, și au făcut în glumă cursul valutar cu echivalent în cireșe):
 
Institutia financiara e un business care functioneaza ca toate celelalte inclusiv pe partea de reclama, pana la urma cred ca asta-i scopul principal.
 
Institutia financiara e un business care functioneaza ca toate celelalte inclusiv pe partea de reclama, pana la urma cred ca asta-i scopul principal.
Nu sunt de acord. Există și o parte imensă de încredere și soliditate pe care trebuie să o inspiri, de aceea nu își face nimeni bancă în chioșc. Nu îmi depozitez banii la aprozar. Seriozitatea e parte integrantă din afacere și imagine.

Imaginea se câștigă greu și se pierde în 5 minute cu Black Friday-isme.
 
Astazi bancile apar si dispar ca orice business, n-as depozita banii la o banca doar fiindca exista cu numele de 150 de ani, maine s-ar putea sa dispara ca orice aprozar.
 
Back
Top