bausto
The year of grace, 2007
Sa stii ca nu e... ce ai fi vrut tu sa spui. Foarte multi o fac pentru ca sunt la inceput de cariera, sunt tineri si pot si cand se vor duce a alta companie aia nu o sa ii intrebe intai ce salariu aveau ci cu ce s-au ocupat.bausto, avansarea presupune responsabilități sporite care e normal să fie plătite suplimentar, ăsta e principiul de bază al nivelelor în organigramă. Nu poți fi avansat fără acceptul tău și nu poți primi responsabilități suplimentare fără acceptul tău (scrie în lege, caută și vei găsi), iar dacă tu accepți să faci mai multe și dintr-o poziție mai înaltă pe aceeași bani e ... îmi e jenă să spun ce.
Eu am fost in situatia sa trec prin mai multe promovari, dar promovari in toata regula, cu alte responsabilitati si salariu ceva mai mare si am acceptat salariul neproportional cu responsabilitatile pentru ca responsabilitatile alea m-au ajutat sa acumulez o experienta fara pret pentru mine la varsta aia. Experienta aia m-a ajutat sa imi dublez salariul cand am plecat de acolo la alta firma. Si culmea, la aia faceam acelasi lucru ca la firma 1 dar pentru o companie mai mare si pentru aceiasi bani. Si din nou am acceptat sa lucrez mai mult pentru aceiasi bani pentru ca atunci cand am plecat de la ei salariul s-a dublat din nou. Si nu plecasem din minimul pe economie.
Mai am exemplul surorii mele care in loc sa se axeze pe posturile in care facea ce vroia ea cu adevarat sa faca, s-a dus unde castiga bine. A ajuns undeva in vanzari, cu salariu de 3000E pe luna pe care ii castiga la 23-24 de ani. Apoi a realizat ca nu e ce vrea sa faca si a acceptat sa plece din Bucuresti in provincie pe un salariu de... 350E. Dar s-a dus la o companie marisoara in care facea ce vroia. Cativa ani mai tarziu si cateva posturi mai prost platite decat prevedea fisa postului sau functia, a ajuns sa se apropie de salariul din vanzari dar de data asta facand ce-i place cu adevarat.
Deci nu pot sa spun ca am atata admiratie pentru berbecii care se duc numai unde vine banul gros fara sa se gandeasca la frustrarea pe care ti-o provoaca un job pe care il urasti si pe care o sa il faci din ce in ce mai prost tocmai din cauza asta. In plus war s-ar putea sa aiba o viziune de viitor care presupune sa faca niste sacrificii ca sa o duca la indeplinire. Nu e nimic de... (nu vreau sa spun ce) aici. Pentru mine, cel putin.
Then again poate e o greseala monumentala. Dar nici una din ele nu poti sa o "judeci" aici pe forum dupa 3 posturi citite.

Parca n-ai trai pe lumea astaScăderile de salariu sunt iarăși interzise de lege, fyi. Oricum, creșterea salarială aferentă promovării e motivul pentru care oamenii și le doresc, nu vrea nimeni să ajungă CEO doar ca să muncească ca boul și să aibe responsabilitatea unei companii pe salariu de debutant. Nu e God playing game ca să fie fun, e un job greu și care cere sacrificii - care sunt recompensate de obicei cu vârf și îndesat.

Esti retrogradat, lucru perfect legal, ai alta fisa a postului, iar legal si semnezi alta oferta sau pleci.
Cunosc oameni care au fost in situatia sa li se scada salariile cu 66% prin aceste metode si au ales sa plece. Cei care au venit in locul lor au venit pe noul salariu si cu 50% din calificarea celor vechi dar cui ii pasa?
*In principiu dispare un post din organigrama si ti se ofera alt post la alti bani sau indatoriri care o sa te convinga sa pleci. Pot sa iti dau un exemplu unde nu a functionat treaba asta pentru ca este siingurul mod in care eviti problemele dar sunt sigur ca war nu e in situatia aia.