bausto
The year of grace, 2007
De ce sa demonstrez ceva cand pot sa iti spun "parerea mea, nu trebuie sa insisti"? Sau pot sa iti dau interpretari din Constitutie, apoi sa ma fac ca ploua cand imi dai citatele care ma contrazic. Sau pur si simplu pot sa spun altceva in fiecare post chiar daca de fiecare data contrazic ce am spus pana atunci.Demonstrează te rog
Daca sunt dispus sa platesc pentru el urmatorii xx ani? De ce as face asta? Acum cateva zile "demonstrai" elegant cum nu suntem responsabili pentru sfaturile de genul asta, acum te-ai razgandit? Felicitari, de data asta ti-a luat mai mult de 2 ore sa te contrazici.
Pot sa il sfatuiesc sa bea clor. Asta a fost sfatul meu si e liber sa il urmeze sau nu, responsabilitatea nu e a mea deci nu am de ce sa platesc sau sa traiesc in pielea lui.Răspundere pentru un sfat? Pardon, un sfat înseamnă că ai gândit pentru cineva și i-ai oferit o opinie
Il incurajez sa gandeasca pentru el, nu sa aplece urechea la oameni dintre care cel putin unul are o grava problema de atentie, de exprimare si cu intelegerea posturilor celorlalti.
Din tot postul asta numai tu puteai sa intelegi ca il incurajez sa ramana in tara. Adica jumatate de post ii aratam ca e totusi posibil sa pleci si sa n-ai griji ca sta casa goala, cealalta jumatate de post ii spun ca indiferent ce alege sa se bazeze pe mintea lui nu pe sfaturi de pe forum si tu intelegi ca-i spun sa stea acasa. Pai cu o gandire ca asta nu ma mai mir ca iese varza cand intri in febra posturilor.Neo, in primul rand nu trebuie sa dai prin goarna ca pleci. Acte se pot face si fara sa porti ecuson cu "maine imi dau demisia". Iar pentru casa si facturi s-a inventat chiria. Parintii tai sau ai ei cred ca pot sa depuna efortul sa vina la 2-3 luni daca e cazul sa verifice chiriasii.
Cu examenul la intoarcere nu am idee care-i treaba. Dar la cum vorbeste lumea aici (din pacate mai multi de aici decat de acolo) nu ai de ce sa ai probleme si sa trebuiasca sa te intorci.
Cum spunea cineva mai sus, sfaturi poate sa dea oricine. Afli mai tarziu daca au fost bune sau proaste. Si mai tine cont ca nici cei care trag de tine sa stai in tara ca strainatatea nu-i de tine, nici cei care te ironizeaza pe aici ca gasesti scuze sa nu pleci nu isi vor asuma raspunderea in caz ca dai cu c*rul de pamant de-ti suna apa in cap.
Asa ca orice ai face incearca sa nu apleci urechea prea mult la forum ci la cei care pot sa dea sfaturi cu adevarat pertinente. Adica aia cu putere de decizie in cazul tau.
Pe mine nu ma intereseaza ce face Neo si unde se duce. Nu o sa ma rasplateasca in caz ca reuseste, nu o sa ma injure in caz ca esueaza, probabil ca nu o sa primesc nici macar o multumire sau o injuratura, dupa caz. Asa ca in fiecare post am incercat sa scriu despre ambele fete ale monedei, in caz ca a ratat ceva.
Daca nu reusesti sa citesti si sa intelegi ce am spus intreaba, forumul e pentru ajutor

Tu sa stii mereu ce-i mai bine pentru pensionari, stii ce-i mai bine pentru medici, stii ce-i mai bine pentru Neo, mai ramane sa spui ce haine sa poarte sau ce sa manance dimineata ca pe ceilalti nu-i duce capul. Nu ti se pare nimic in neregula aici?
P.S. Probabil ca nu esti singurul cu opinia aia dar esti singurul care trebuia sa arate ca are dreptate, ca intotdeauna