war, tu nu ai fost avansat ci păcălit, iar problema nu e cu angajatorul ci cu tine că ai rezut în zâne la vârsta asta.
- nu am auzit de nici un angajator serios care să te avanseze de 3 ori în mai puțin în 3 ani nici dacă ești Einstein. Ca idee ultimii CEO la noi au avansat în medie un nivel la 3-5 ani, iar cea mai rapidă avansare pe care o știu în regiune e de 3 nivele în 10 ani, dar după alea 3 nivele și salariul e de vreo 10 ori mai mare față de start.
Ştiu că am fost păcălit; nu pot să dau timpul înapoi, dar măcar am învăţat ceva din chestia asta...
Depinde ce înţelegi prin avansare. La noi sunt o mie şi o sută de metode prin care poţi fi "avansat". Majoritatea "avansărilor" sunt în schimbări în nomenclatura internă, care în realitate se reflectă prin schimbări mari de responsabilităţi. De exemplu, din analist care răspunde la telefoane am devenit direct Team Lead, dar nu mi s-a schimbat nimic nici în nomenclatorul intern, am rămas tot IC1 (Individual Contributor nivel 1). Prin comparaţie, unii analişti care iau telefoane au fost angajaţi direct ca IC2. Deci totul e o mare varză
- nu am auzit de avansări care să nu aducă măcar 10-20% în plus la salariu, dar și 50% e ceva normal. Tu nu ai întrebat când te-au "avansat" ce înseamnă asta? Sau aveți o scară ierarhică de 500 de nivele și 3 nivele nu prea se văd?
Exact. Până să devii manager, poţi fi plimbat de la IC1 la IC5, ceea ce în teorie înseamnă doar o schimbare de număr în organigramă. De asemenea, în
teorie ar trebui să însemne un nou prag salarial, fiindcă responsabilităţile
teoretice se schimbă câte puţin; în practică, n-am văzut nimic de la IC1 la IC3. Apoi, în
practică poţi rămâne IC1 şi să fii Team Lead (cazul meu, timp de 9 luni de zile), apoi să devii Service Delivery Manager (ceea ce în practică înseamnă management de echipă virtuală ca full time job, cu tot cortegiul de meetings cu senior managers, directors, prezentări, design de procese, ITIL şi tot tacâmul) şi cu toate astea să rămâi IC1 (iar cazul meu, vreo 4 luni am târât-o aşa); apoi să fii "avansat" la IC2, apoi după o vreme să fii "avansat" la IC3.
Mi s-a băgat în ochi cum că e o mare şi extraordinară excepţie că am fost avansat de la IC1 la IC2 şi apoi la IC3 în mai puţin de un an (exact chestia de care te mirai tu), dar sincer, părerea mea de pragmatic fără leac e că "marea minune" e cam zero dacă nu se vede nimic la salariu. Un fel de "să plătim pe neve".
E adevărat că marele hop (se zice) ca salarizare e când devii manager pe hârtie (ICx -> M1), dar uite că am un coleg în India care tocmai a devenit M1 şi zice că n-a văzut un cent mărire. Da' poate e un proces de aprobări mai îndelungat, etc, cel puţin asta e speranţa lui...
- e treaba ta unde te angajezi și ce semnezi ca primarul sau după ce ai citit cuvânt cu cuvânt fiecare fine print, dacă nu îți convine negociezi, nu semnezi sau pleci.
Păi una la mână, când m-am angajat mi-am negociat salariul în Euro, oferta mi s-a făcut în dolari şi contractul l-am semnat în... RON. Go figure.
A doua, oferta aia şi în RON era cam cu 75% mai mare decât ce câştigam eu în altă corporaţie la momentul ăla, duh, normal că am înhăţat-o. Plus că eram cam cu apă în barcă din punct de vedere financiar... Mă rog,
vremile trecute...
Nu îți zic "Go west!" pentru că nu e cazul. Tu ai o șansă în RO pe care medicii nu o au, văd că promovezi la metru și ai șanse să ajungi repede la un nivel fantastic în stratosferă și acolo totul e roz (de la lipsa de oxigen) și bine.
Aşa se vede din avion şi din afara companiei. Dar eu am 30 de ani, n-am casă, maşină, moto sau biclă, nu-s încă însurat şi n-am copii. Am avut probabil un slow start, ghinionul de a nu fi susţinut de niciun fel de familie, stau în chirie pe banii mei de la 19 ani, fără pacheţele de acasă sau alte atenţii. Îmi cam ticăie şi mie ceasul biologic, mă roade şi pe mine dorinţa de a mă împlini; vreau şi eu să-mi permit o rată la un apartament aşa şi-aşa, o nuntă şi-un copil. Dacă aveam 23-24 de ani mă durea în cwr, aşteptam să mai treacă ăia 2-3-5 ani ca să fiu avansat şi să am salariu x2 sau x3. Dar anii ăia au trecut, pe vremea aia şurubăream la calculatoare pentru o firmă din Alba Iulia şi minimul pe economie.
Scuză-mi ironia, dar nu îmi vine să cred ce citesc. Dragon Age sau Oblivion? Minimax?
Ăăă... ţi-o scuz, că n-o înţeleg
Care to explain?
LE: fiindcă veni vorba de salarizare:
Ţi se spune: Devii IC2, nu creşte salariul, în schimb o să ai nişte proiecte interesante. Ce faci? Refuzi şi iei telefoane în continuare? Sau primeşti ce ţi se oferă şi speri că vine şi
recognition-ul mai încolo?