Caut un program care sa faca <ceva>

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,366
Este complicat ce vrei tu, adica formate moderne pe un soft cu suport antic. Stiu ca mp4 e destul de vechi, dar nu a devenit popular decat dupa ce XP-ul era cam expirat deja.

In plus, cam pe ce hardware o sa faci operatiunile astea? Pentru ca re-encodarile de filme sunt una din poate putinele actiuni la care softurile moderne, cu suport serios multi-core, fac o mare diferenta (si bineinteles procesoarele aferente). Este motivul pentru ca pe viitorul sistem o sa vreau minim hexa-core, probabil octa-core, desi in nimic altceva nu o sa pot folosi un asemenea procesor - ma joc din ce in ce mai rar si de obicei vechituri, iar in rest chiar nu am cu ce incarca 8cores/16threads. Deci daca ai nevoie suficient de des de asa ceva, probabil merita facut un sistem (mai) modern doar pentru asta.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
4,889
Caut un soft cu care sa "fake" participarea la o videoconferinta. Adica:
- Intru intr-o videoconferinta, una plicticoasa la care doar ascult, nu zic nimic, dar cica tre sa fiu (virtual) prezent.
- Apas "record" in programul asta pe care-l caut. Programul inregistreaza video simultan cu transmisia online de pe webcam.
- Stau relativ nemiscat cateva minute.
- Apas "stop". Se salveaza inregistrarea.
- Apas "playback". Imaginea de webcam live transmisa este inlocuita cu redarea in bucla a inregistrarii salvate anterior.
- Ma ridic si plec. :smile:
- Cand se apropie finalul videoconferintei, ma intorc si ma asez in aceeasi pozitie.
- Apas "stop". Imaginea transmisa revine la imaginea "live" de pe webcam.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,282


 
Top Bottom