Caut un program care sa faca <ceva>

Fred

Membru Senior
Joined
Jan 4, 2019
Poti sa arunci logurile in orice baza de date prin ODBC si apoi sa le analizezi cu orice unealta vrei. Nu am facut asta vreodata, doar am citit despre.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
Am filmări de pe dashcam. Aş vrea să le unesc, să dau 2-3x speed şi să pun o coloană sonoră. 720p sau FHD, pt. început nu o ard cu 4k.
How do I do it?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Io mi-am făcut o sculă care lipește fișiere și pune speed și scoate sunet și extrage date GPS din filmările A119. În spate se bazează pe ffmpeg (trebuie configurat pe undeva prin interior dacă nu e în PATH). Am făcut scula pentru că ffmpeg se așteaptă ca lista de fișiere pe care să le unească să fie într-un fișier - și atunci face un fișier temporar și-l dă ca parametru. E un pic specific A119 (ex: ia din numele fișierului data exactă, că A119 are mici buguri și al boot mai updatează data ultimei modificări pe fișiere vechi) și modului meu de lucru, dar poți să te inspiri, dacă ai chef de python.

 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Nu caut un program, dar am nevoie sa ma pun la curent cu ce exista. (Ma pregatesc pentru o sedinta.)

Exista vreun program / suita / CMS cu care sa fie manageriate procedurile de lucru ale unei organizatii mari, fiecare document avand versiuni, cu evidenta acestor versiuni, si fiecare document avand multiple variante, fiecare varianta aplicabila in alt centru regional al organizatiei? Ma intereseaza in special un soft care poate actualiza simultan multiple variante regionale ale unui document atunci cand apar modificari in partile care sunt comune tuturor, sau care poate actualiza anumite parti ale documentului, doar la acele variante unde modificarile sunt aplicabile.

Exemplu:
Centrul regional Bucuresti livreaza marfa cu firma de curierat X care o vrea impachetata in modul Y. Procedura contine capitolul "Impachetare produse" unde e descris modul Y.
Centrul regional Suceava livreaza marfa cu firma Z care o vrea impachetata in modul W. Procedura lor descrie modul W.
Exista un soft care sa genereze automat ambele variante de proceduri atunci cand se modifica ceva la capitolul "Emitere facturi", astfel incat cel care editeaza sa nu modifice individual N-spe variante de documente?

Multumesc.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Prima parte se face cu un document management system, care generează automat coduri de versiune pentru documente, ține istoricul versiunilor, poate adaugă și o dată de expirare/revizuire, poate are și un workflow de aprobare, etc. Varianta cea mai simplă pentru asta e SharePoint, inclusiv cu un modul opțional pe server exact pentru generat coduri pentru documente. Dacă aveți licență Office365 pentru organizație, atunci SharePoint ar trebui să fie inclus. Variante mai complicate există și pe bani serioși.

Pentru gestionat *conținutul* documentelor pe bucăți (capitole sau ceva) și asamblat automat documente în baza unor „rețete” de componente, asta nu am văzut.

Nu cumva are sens ca modul Y și modul W să fie niște documente din categoria „Împachetarea produselor”, fiecare cu propriul ciclu de viață/aprobare/versionare/publicare, și separat să existe documente gen „procedura centrului Suceava” care conține doar o structură simplă și referințe spre documentele de detaliu?
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
O fi el simplificat, însă cele vreo 8 dacă nu mai multe standarde ISO care definesc Document Management System țin cu tot dinadinsul, printre altele, să lucreze cu documente întregi la care să aplice conceptele de versiuni, verificare și aprobare etc., nu cu capitole care apoi să fie asamblate mai mult sau mai puțin automat în documente (care să nu mai treacă prin tot procesul de versiuni proprii, change tracking, aprobare etc.). Prin urmare, cerința sau modul de lucru pe care ți l-ai imaginat este cel în neconcordanță cu standardele folosite, și astfel nu vei găsi nimic de-a gata făcut pentru asemenea idee non-compliant.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Sunt familiarizat cu cel putin 3 din ISO-urile alea, dar tu ai citit pe diagonala. Am specificat clar ca trebuie sa aiba versiuni.
E drept, nu am specificat sa tina si evidenta versiunilor, sa creeze automat istoricul modificarilor, sa se ocupe de aprobari, etc., ca nu pe astea doream sa se concentreze raspunsul. Pentru astea stiu deja ca exista softuri.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Nu știu cine citește în diagonală, eu tot repet versiuni de documente, tu vrei versiuni de capitole și asamblare în documente.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Cred că este cazul să returnez favorul și să deschid lista mea de ignore cu Marius noojcinci. Deja a devenit insuportabil.
 
Top Bottom