Mda, deocamdată eu sunt Gigel.
Ideea e de a găsi un program care să efectueze aceste task-uri repetitiv. Problema este că am mai multe programe care nu pot interacţiona unul cu altul în mod direct. Specifically:
Programul A afişează pe ecran nişte date (un tabel) şi ştie să copieze în clipboard acest tabel (tab-delimited) numai cu intervenţie manuală (right-click, copy all).
Programul B (MS Excel) ştie să importe aceste date într-un worksheet, dar tot manual (clear sheet, paste clipboard contents). După aia rulează un macro care creează nişte pivot tables din datele astea. Macro-ul salvează aceste date şi ca fişier HTML.
Programul C afişează pe ecran alte date şi chiar îşi face refresh singur (tot pe ecran) la un număr de x secunde. Ştie să exporte aceste date ca fişier text / HTML, dar numai manual (select the table cu drag-and-drop, right-click, export table data, export to clipboard).
Datele astea se duc în Excel as well prin metoda programului B.
Acuma... acest task trebuie să fie repetitiv, să se întâmple la fiecare 5 minute, 24 de ore pe zi. Din motive evidente, îţi trebuie cel puţin 3 gigei care să facă treaba asta, şi e clar că nu e fezabil, nici chiar dacă sunt indieni.
Am găsit deocamdată
Wintask, o să arunc o geană. Nu caut neapărat freeware.
Dacă aveţi alte idei...
(gigei se exclud)