Caut un program care sa faca <ceva>

Caut un program în care se pot recrea grafic bătălii, şi de unde să rezulte o imagine cum se întâlnesc cele din cărţile de istorie. Rezultatul ar trebui sa fie ceva de genul asta:
121104264942291ab6ae1.jpg
 
Știu că găsisem mai demult un progrămel care cică putea să repare unii pixeli recent "bușiți" la monitoarele LCD prin afișarea extrem de rapidă a unei secvențe de culori și/sau modele. Idei despre cum se numește?
 
Dada :biggrin:
JScreenFix n-a mers după câteva ore de rulaj, încerc pe-al doilea. Dacă nu, mă duc să schimb monitorul. Păcat că o fost cado, are un pixel roșu fix în centru :frown:
 
L-am masat, l-am masat mai tare, l-am ciocănit, nu vrea. Acum rulez UD Pixel și am impresia că a decedat de tot un pixel (negru) fix deasupra ăstuia blocat (roșu).

Return to shop ftw :mad:
 
Am nevoie de un program care să facă diverse automations în Windows.
Exemple:
-La fiecare 5 minute, switch către un window anume, right click într-un anume loc, click pe o anume opţiune, aşteaptă 2 minute, switch către alt window, şterge conţinutul ferestrei, paste clipboard acolo, apoi rulează un executabil.
-Când un anume fişier depăşeşte dimensiunea de x MB, să închidă un program, să şteargă fişierul să repornească programul.
...etc, etc...
 
Gigel, cel mai bun automaton din lume: face tot ce vrei atât timp cât îl plătești lunar și îi dai un colț întunecos în care să muncească.
 
Mda, deocamdată eu sunt Gigel.
Ideea e de a găsi un program care să efectueze aceste task-uri repetitiv. Problema este că am mai multe programe care nu pot interacţiona unul cu altul în mod direct. Specifically:
Programul A afişează pe ecran nişte date (un tabel) şi ştie să copieze în clipboard acest tabel (tab-delimited) numai cu intervenţie manuală (right-click, copy all).
Programul B (MS Excel) ştie să importe aceste date într-un worksheet, dar tot manual (clear sheet, paste clipboard contents). După aia rulează un macro care creează nişte pivot tables din datele astea. Macro-ul salvează aceste date şi ca fişier HTML.
Programul C afişează pe ecran alte date şi chiar îşi face refresh singur (tot pe ecran) la un număr de x secunde. Ştie să exporte aceste date ca fişier text / HTML, dar numai manual (select the table cu drag-and-drop, right-click, export table data, export to clipboard).
Datele astea se duc în Excel as well prin metoda programului B.
Acuma... acest task trebuie să fie repetitiv, să se întâmple la fiecare 5 minute, 24 de ore pe zi. Din motive evidente, îţi trebuie cel puţin 3 gigei care să facă treaba asta, şi e clar că nu e fezabil, nici chiar dacă sunt indieni.
Am găsit deocamdată Wintask, o să arunc o geană. Nu caut neapărat freeware.
Dacă aveţi alte idei... :smile: (gigei se exclud)
 
Cu AutoIT poti sa automatizezi ce vrei cat timp reusesti sa acoperi corect fiecare detaliu al procesului de automatizat (adica sa nu uiti un click, un input, etc.).
 
Mda, aici s-ar putea să apară probleme, fiindcă programele cu care lucrez nu sunt aşa de reliable. Unul lucrează într-un Java environment direct cu server-ul, deci performanţa e variabilă (bine măcar că ştie să facă un cache de click-uri), iar celălalt... ei bine, dacă vrei să selectezi ceva în timp ce face refresh, nu selectează tot. Aici depinde de skill-urile mele din Excel să fac un error management cât mai complet. Anyway, trial and error scrie pe mine, până le fac să meargă perfect.
 
Exact ce ai descris la primul punct se putea face in Windows 3.1 cu Macro Recorder. Ma indoiesc ca merge in XP; nici in Win95 n-am incercat vreodata sa-l pornesc (n-am avut nevoie).
Mai nou, exista driverul de tastatura multimedia de la A4Tech care stie sa asocieze mai multe combinatii de butoane unui singur buton multimedia. Spre exemplu: CTRL+C, ALT+TAB, CTRL-V, ALT-TAB. Daca te descurci sa faci toata operatia doar din tastatura, s-ar putea sa-ti mearga sa asociezi un buton pt toata chestia... Ramane doar sa il apesi la fiecare 5 minute. :smile:
 
Dude. You cannot be serious.
Ştiu Ghost Mouse, chiar îl folosesc pentru a face refresh la fiecare 30 de minute al unui raport care, fiind Historical Report, nu ştie refresh automat. Dar hai să nu suprasimplificăm. Wintask (par egzampăl) ştie să identifice ferestre, meniuri, să completeze automat linii de dialog, e scriptabil, etc. Ceva de genul ăsta caut. Mă rog, am găsit, dar mai vreau alternative :smile:
 
Well, am reuşit parţial ce îmi doream cu Perfect keyboard. Deocamdată am instalat un demo PK Pro, dar cred că îmi ajunge şi PK Standard, la 30 de coco, cât e licenţa, e chiar OK. Ziceam că am reuşit parţial, în sensul că am făcut să meargă acasă programul A + MS Excel, datele sunt frumos transportate de colo-colo. O să măresc macro-ul să cuprindă şi programul C când ajung la lucru, de acasă nu am acces la el (mă rog, aş putea avea acces, dar trebuie să îl instalez şi prin VPN dureazăăă...).
 
Back
Top