whiskas
Chronic suicidal
E duminică seara şi sunt într-o pasă destul de bună. Cu toate acestea, ai reuşit să mă iriţi, mai mult sau mai puţin. Nu mă simt jignit, nu iau lucrurile personal, dar aceste afirmaţii generale (i.e. aberez) mă deranjează, în special aici, unde pretenţiile sunt mari, şi cerinţele pe măsură.Originally posted by hulubei
Aberaţi amândoi! Muzica nu este doar sunet, este trăire, iar trăirea asta nu poate fi cască. Nu poţi comasa o întreagă orchestră în urechi şi atât.
Nu-mi sunt (aproape deloc) clare motivele ce te-au determinat să sari aşa la gâtul meu / al nostru (deşi stilul tău îmi este oarecum cunoscut), dar permite-mi să îţi reamintesc că acest subiect de discuţie are de-a face, nici mai mult, nici mai puţin, cu monitoarele audio auriculare (exprimare pompoasă cu scopul - voit - de a evita o cacofonie). Nu este (nici pe departe?) un thread de audiofili. Probabil că te-a deranjat afirmaţia mea - 5.1 donwmixed to stereo în căşti sună superb. Acel superb era un relativ în cazul de faţă, şi-anume relativ la perfomanţele audio pe care le poate oferi acest sistem de redare.
Cât despre trăirea muzicii, sunt întru totul de acord, dar, dacă din nenumărate motive sunt constrâns să recurg la căşti, măcar dă-mi voie să mă bucur de un sunet fidel, de calitate în condiţiile date.
În altă ordine de idei, îţi mulţumesc că ai reuşit să mă enervezi într-o duminică neaşteptat de paşnică.
P. S. Cât despre comasarea unei orchestre întregi în urechi, poate ai fi interesat de nişte modele psihoacustice ce pleacă de la această modalitate de audiţie.
Last edited by a moderator: