Card microSD. Recomandari...

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Doar USBurile și Ethernetul sunt pe același controller, cardul SD este separat.


Am făcut un document cu toate versiunile de Raspberry Pi și specs - vezi aici.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
E probabil de la o diferență între implementările de I/O. Samsung termină comanda de scriere când e efectiv scris în flash (posibil să dureze mai mult). Multe din celelalte (Sandisk, Kingston) spun că au terminat de scris când datele au ajuns în cache-ul controller-ului din SD (care nu e neapărat mare, dar există, și ajută la creșterea vitezei). Eu văd chestia asta la camera din mașină, care corupea ultimul fișier (când opream mașina) pe carduri Kingston și unele Sandisk. Am bănuit prima dată că e de la condensatori (supercaps) care ar trebui să țină aparatul pornit până se termină scrierea. Însă am măsurat tensiuni and stuff și era totul ok, device-ul se oprea cu mult înainte să scadă semnificativ tensiunea din supercaps. Device-ul se oprește când s-a "terminat" scrierea, dar dacă SD-ul încă n-a terminat de fapt, i se taie curentul și se pierd datele. Eh, asta nu se întâmplă cu Samsung și Lexar.
 

Dashu

Membru Senior
Ete asta-i informatie ce n-o gasesti pe oriunde si pana nu ti se intampla nu prea te intereseaza. Desi am 3 Sandisk pe o barca ce vine din China, acu' ma gandesc sa fac trecerea la Samsung.
 

IceCub

Membru Senior
Sandisk Extreme 128GB - (129 lei la Altex); Card reader Gembird.

sandisk extreme.PNG
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Chiar mi-am mai luat încă unul azi. Mai au la Altex, încă. Am zis să-l testez și pe-ăsta, just in case.
 

Attachments

  • tstkngst128gb.jpg
    tstkngst128gb.jpg
    79.6 KB · Views: 22

Quark

Zis și Brucan
Pe aproape: deoarece tot ce car după mine în concedii e pe carduri uSD, îmi trebuie un cititor MIC, USB2 (pentru compatibilitate cu toate televizoarele posibile), ieftin și bun. M-am jucat cu un ceva din Jumbo (vreo 5 Lei) și am constatat că merge ca porcu' cănd îl înfig în telefon. Deci nu așa. :frown:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Eu aveam unu' dintr-un set (microsd + cititor), cu câțiva mm mai mare decât cardul uSD. Bineînțeles, din cauza asta l-am și pierdut :smile:. Mergea rezonabil, dar cine l-a băgat în telefon...
 

Quark

Zis și Brucan
Prin unele pensiuni trebuie să aplic schema telefon -> Chromecast -> convertor HDMI 2 AV -> TV CRT. :smile:
 
Top