Bocanci - unde?

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by L, Nov 26, 2004.

 1. L

  L factorul uman

  Acum doi ani mi-am cumparat niste bocanci BIT Bontimes (stiti voi, Timisoara) care dupa un mult stres si-au dat in final duhul. Iar cum vine iarna si eu "canci" bocanci... m-am gandit sa-mi procur o pereche noua. Tot BIT, cam tot acelasi model (varianta neagra a celor din poza atasata). Problema este ca nu am gasit prin Unirea sau Obor. De alte locuri nu cred sa am timp de colindat decat daca stiu sigur ca au. Dispun cam de 2-3 milioane.

  Concluzionand :smile: : Ati mai vazut pe undeva modelul din poza (sau macar unul apropiat, tot de la BIT)? Mentionez ca nu ma intereseaza alte marci.
   

  Attached Files:

 2. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Incearca la Metro. Dar se poate sa nu mai gasesti exact acelasi model, in schimb vei gasi unul echivalent, poate cu posibilitati mai mari de upgrade pt viitor.
   
 3. popetes

  popetes Unbreakable

  Eu mi-am făcut upgrade la adidaşi, le-am pus tălpi anti-polei şi nişte şireturi Al+Cu. :climb:
   
 4. L

  L factorul uman

  Marfa. Si de unde iau respectivul kit de upgrade? :mda:
   
 5. popetes

  popetes Unbreakable

  E unicat, mi l-am făcut singur. :biggrin: Ştiu că BIT-uri se găseau odată şi în Unirii, pe la magazinele din aripa Călăraşi. Ar trebui să încerci şi acolo dacă nu găseşti ce vrei în Metro.
   
 6. hulubei

  hulubei questionable intruder

 7. L

  L factorul uman

  Merci, am gasit dupa lungi cautari in Unirea. 2170 k lei. Me happy! :biggrin:
   
 8. finger

  finger Membru

  La Unirea unde, prefericitule? :smile:
   
 9. Tora

  Tora Membru Senior

  Cât te-au ţinut bocancii şi cât de grei sunt?
  A... unde au cedat?
   
 10. body76

  body76 Membru

  Exista o fabrica de incaltaminte lanaga IMGB de unde ma aprovizionez, eu si cativa amici, cu bocanci si pantofi de peste doi ani. Ultima data pretul era de 650k perechea, iar sambata puteti gasi la 1.000k cu talpa de vibram. Am avut noroc de cateva modele exceptionale care au fost tratate nemilos prin ploaie si noroi pe munte.
   
 11. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Adresa exacta. Nu toti suntem bucuresteni.
   
 12. body76

  body76 Membru

  Dupa gura de metrou le 200 metri pe partea stanga este un pod care trece peste liniile de metrou. Dupa ce traversati podul o sa vedeti o poarta metalica. Dupa ce treceti de ea faceti jumatate dreapta, coborati o scara metalica si ajungeti la o usa pe care scrie Gritex.
  Inainte sa cumparati trebuie sa stiti ca marfa are mici defecte. O sa gasiti buline galbene pentru categoria I-a si rosii pentru categoria a II-a.
  Inca ceva. Nu cumparati bocanci care nu au emblema pe talpa.
   
 13. L

  L factorul uman

  Jos, intrarea din stanga Mc-ului. Exista un magazin destul de vechi de care stiam. Insa nu am dat de el decat dupa ce am rascolit tot magazinul prin toate aripile sale :smile:.
  M-au tinut 2 ani si sunt destul de grei in comparatie cu fel-de-fel de Killtec-uri.

  Talpile au cedat. In sensul ca incepusera sa ia apa. Lipiturile au mai cedat pe ici-colo. Oricum... am fost foarte multumiti de ei.
   
 14. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Acum posed bocanci semnati M.I. :biggrin: problema lor fiind faptul ca-mi fac batai. M-au costat parca 600.000 anul trecut si sunt beton rau. Totusi as prefera si o pereche cu talpi de Vibram, numai ca nefiind bucurestean (si avand si o mica problema de memorare a numelor), inca habar nu am unde este acel IMGB :biggrin:
   
 15. body76

  body76 Membru

  Cand vii in Bucuresti dai un telefon si te conduc eu pana acolo.
   
 16. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  IMGB parcă e la capătul uneia dintre liniile de metro care trec prin Gara de Nord.
   
 17. body76

  body76 Membru

  E capatul magistralei care vine de la Pipera via Universitate.
   
 18. MosCraciun

  MosCraciun Membru

  Confirm si completez ce a spus Body76. Stiu magazinul asta cam de 2 ani. toata incaltamintea este adusa din Italia, dar are mici defecte de fabricatie aka prenadez mai mult decat trebuie..etc, defecte care sunt trecute usor cu vederea. Am luat acum 1 luna 5 perechi de bocanci de piele pentru toata familia care mai poarta bocanci, si sunt super buni. Din pacate s-au scumpit la 1 milion de cam 2 saptamani.
   
 19. Lord Death

  Lord Death Membru

  Am găsit (şi achiziţionat, din lipsă de timp pt căutarea altora) acelaşi tip de BIT-uri în Bucur Obor, la etaj. 2.000.000 lei. Sunt comozi, uşori (comparativ cu BIT-urile ce le-am avut, care au ~ 2Kg bucata). Despre cât de buni sunt, vedem după iarna asta :biggrin:
   
 20. maxu

  maxu Membru Senior

  Nu vreau sa para ceva "wow", dar, la un an de la ultimul post, anunt ca magazinul /depozitul de la IMGB mai are un frate la Aparatorii Patriei. Ultima data (acum o luna) mi-am luat o pereche de ghete la acelasi pret de acum vreo 10 luni - cand a fost ultima scumpire - 65lei.
  Desi se specifica "Produse calitatea a II-a", cred ca se poate trece cu vederea acel exces de prenadez, sau faptul ca face riduri botul cand il indoi. La anul o sa investesc in unii mai seriosi, de munte. Daca prind... pentru ca marea problema a acestor "magazine" este disponibilitatea modelelor. Difera de la o saptamana la alta si trebuie vizitate mai des, daca se doreste un model anume.
   

  Attached Files:

 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice