Bocanci - unde?

L

factorul uman
Acum doi ani mi-am cumparat niste bocanci BIT Bontimes (stiti voi, Timisoara) care dupa un mult stres si-au dat in final duhul. Iar cum vine iarna si eu "canci" bocanci... m-am gandit sa-mi procur o pereche noua. Tot BIT, cam tot acelasi model (varianta neagra a celor din poza atasata). Problema este ca nu am gasit prin Unirea sau Obor. De alte locuri nu cred sa am timp de colindat decat daca stiu sigur ca au. Dispun cam de 2-3 milioane.

Concluzionand :smile: : Ati mai vazut pe undeva modelul din poza (sau macar unul apropiat, tot de la BIT)? Mentionez ca nu ma intereseaza alte marci.
 

Attachments

  • bocanci.jpg
    bocanci.jpg
    89.5 KB · Views: 2,501
Incearca la Metro. Dar se poate sa nu mai gasesti exact acelasi model, in schimb vei gasi unul echivalent, poate cu posibilitati mai mari de upgrade pt viitor.
 
E unicat, mi l-am făcut singur. :biggrin: Ştiu că BIT-uri se găseau odată şi în Unirii, pe la magazinele din aripa Călăraşi. Ar trebui să încerci şi acolo dacă nu găseşti ce vrei în Metro.
 
Exista o fabrica de incaltaminte lanaga IMGB de unde ma aprovizionez, eu si cativa amici, cu bocanci si pantofi de peste doi ani. Ultima data pretul era de 650k perechea, iar sambata puteti gasi la 1.000k cu talpa de vibram. Am avut noroc de cateva modele exceptionale care au fost tratate nemilos prin ploaie si noroi pe munte.
 
Dupa gura de metrou le 200 metri pe partea stanga este un pod care trece peste liniile de metrou. Dupa ce traversati podul o sa vedeti o poarta metalica. Dupa ce treceti de ea faceti jumatate dreapta, coborati o scara metalica si ajungeti la o usa pe care scrie Gritex.
Inainte sa cumparati trebuie sa stiti ca marfa are mici defecte. O sa gasiti buline galbene pentru categoria I-a si rosii pentru categoria a II-a.
Inca ceva. Nu cumparati bocanci care nu au emblema pe talpa.
 
La Unirea unde, prefericitule?
Jos, intrarea din stanga Mc-ului. Exista un magazin destul de vechi de care stiam. Insa nu am dat de el decat dupa ce am rascolit tot magazinul prin toate aripile sale :smile:.
Cât te-au ţinut bocancii şi cât de grei sunt?
A... unde au cedat?
M-au tinut 2 ani si sunt destul de grei in comparatie cu fel-de-fel de Killtec-uri.

Talpile au cedat. In sensul ca incepusera sa ia apa. Lipiturile au mai cedat pe ici-colo. Oricum... am fost foarte multumiti de ei.
 
Acum posed bocanci semnati M.I. :biggrin: problema lor fiind faptul ca-mi fac batai. M-au costat parca 600.000 anul trecut si sunt beton rau. Totusi as prefera si o pereche cu talpi de Vibram, numai ca nefiind bucurestean (si avand si o mica problema de memorare a numelor), inca habar nu am unde este acel IMGB :biggrin:
 
IMGB parcă e la capătul uneia dintre liniile de metro care trec prin Gara de Nord.
 
Confirm si completez ce a spus Body76. Stiu magazinul asta cam de 2 ani. toata incaltamintea este adusa din Italia, dar are mici defecte de fabricatie aka prenadez mai mult decat trebuie..etc, defecte care sunt trecute usor cu vederea. Am luat acum 1 luna 5 perechi de bocanci de piele pentru toata familia care mai poarta bocanci, si sunt super buni. Din pacate s-au scumpit la 1 milion de cam 2 saptamani.
 
Originally posted by varzmaster
Merci, am gasit dupa lungi cautari in Unirea. 2170 k lei. Me happy! :biggrin:
Am găsit (şi achiziţionat, din lipsă de timp pt căutarea altora) acelaşi tip de BIT-uri în Bucur Obor, la etaj. 2.000.000 lei. Sunt comozi, uşori (comparativ cu BIT-urile ce le-am avut, care au ~ 2Kg bucata). Despre cât de buni sunt, vedem după iarna asta :biggrin:
 
Nu vreau sa para ceva "wow", dar, la un an de la ultimul post, anunt ca magazinul /depozitul de la IMGB mai are un frate la Aparatorii Patriei. Ultima data (acum o luna) mi-am luat o pereche de ghete la acelasi pret de acum vreo 10 luni - cand a fost ultima scumpire - 65lei.
Desi se specifica "Produse calitatea a II-a", cred ca se poate trece cu vederea acel exces de prenadez, sau faptul ca face riduri botul cand il indoi. La anul o sa investesc in unii mai seriosi, de munte. Daca prind... pentru ca marea problema a acestor "magazine" este disponibilitatea modelelor. Difera de la o saptamana la alta si trebuie vizitate mai des, daca se doreste un model anume.
 

Attachments

  • giromy.png
    giromy.png
    22.6 KB · Views: 1,309
Back
Top