Nici nu-ti doresc vreodata sa gasesti. Mai bine sa nu stii cum e, decat sa stii cum e sa te traga curentul.Eo tot caut o explicație mai... științifică la asta cu „te trage curentul”. Și n-am găsit.
No atunci mai bine pun bani deoparte şi iau un Canyon Yellowstone 3.0 de la mama lui. Şi între timp mă descurc cu asta a mea. Dacă a ţinut atîţia ani (m-am dat şi pe drumuri de munte cu ea) o mai ţine niţel.
Ştiu că war4peace nu luase în calcul o pliabilă, dar poate mai sunt şi alţii interesaţi. Reducerea mi se pare considerabilă, cel puţin faţă de preţurile mioritice ale modelelor. Despre taiwanezii de la Oyama nu ştiu mare lucru, din păcate.zgoby said:Dacă mai e interesat cineva, AICI sunt 6 modele Oyama la reducere. Mi-a plăcut St James: cadru din aliaj, schimbător Nexus 3 16T integrat în butuc (cu coaster brake), plus V-brake față-spate Tektro, jante albe Alexrims, cauciucuri crem tot ceva Alex, apărători la roți, apărătoare de lanț, portbagaj, cric. Greutate: 12,8 kg. Cu tot cu transport, costă 1465 lei. Pe Freerider parcă am văzut și un review. Alt model, East Village, dintr-o gamă inferioară, e chiar 1100 lei.