Articole şi teste interesante

Discussion in 'PC Hardware' started by Rabbit, Aug 17, 2004.

 1. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Ce ziceam mai sus? E vorba de legarea unui SSD + un controller care să știe UASP pe USB3. Doar atunci ai performanța aia în plus. Faster USB 3.0 Performance: Examining UASP And Turbo Mode:
   
 2. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Dar nu ti se intampla sa citesti ce scriu unii si altii, mai ales miahi. Da-i mai departe, marketingul face victime. Vezi ca mai obtii un procent daca spui o rugaciune inainte, e verificat true-true.
   
 3. Foxter

  Foxter Membru Senior

 4. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

 5. Foxter

  Foxter Membru Senior

 6. L

  L factorul uman

  Lectii fun de istorie contemporana. Easy read. Loved it!
   
 7. Foxter

  Foxter Membru Senior

 8. Foxter

  Foxter Membru Senior

 9. Foxter

  Foxter Membru Senior

 10. Thor

  Thor Membru Senior Sugar daddy

 11. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

 12. Foxter

  Foxter Membru Senior

 13. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Mda, e de multa vreme pe wilders o discutie pe tema asta care m-a lasat si pe mine cam mut.

  :insane:
   
 14. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Este metoda de propagare perfectă pentru secolul în care ne aflăm, când majoritatea lumii folosește chestii cu microfoane încorporate. Laptopuri, tablete, smartphones, chiar și multe desktop computers model all-in-one, toate au microfon încorporat care este imposibil de deconectat fizic. Sunt curios dacă nu afectează și smartphones și tablete chestia asta, dar într-un mod mai subtil (gen furat contacte, informații personale și/sau despre carduri/conturi, etc).
   
 15. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Nenea ăla încă nu a demonstrat nimic, și nici n-a dat detalii suficiente. În momentul ăsta nu se explică de ce funcționează, cum inițializează BIOS-ul placa de sunet, cum comunici cu ultrasunete având în vedere că majoritatea microfoanelor/boxelor au eficiență al naibii de proastă în zona aia. Dacă s-ar întâmpla chestia asta, punând un laptop lângă celălalt, și folosind orice utilitar de înregistrare audio, ar trebui să interceptezi ceva, ca să ai ce arăta. Dar nu au făcut asta.

  @Neo: pe smartphones ai zeci/sute/mii de aplicații care cer pur și simplu acces la datele personale, și în 99% din cazuri sunt sigur că le și obțin, nu e nevoie să faci cine știe ce inginerii speciale.
   
 16. IceCub

  IceCub Membru Senior Sugar daddy

  Aici e postul original al tipului. Intre timp a postat si un BIOS dump, dar din care lipsesc detalii privind hardware-ul si versiunea de firmware (ca am vrut si eu sa fac o comparatie cu un firmware original).

  Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca un malware de BIOS nu-l poti muta asa usor de pe o platforma pe alta. E greu sa-l faci functional de la o revizie la alta a aceluiasi produs, ce sa mai vorbin de produse/producatori diferiti. Daca cineva s-ar stradui suficient, ar putea face functional tot atanjamentul folosind produse bine alese, intr-un laborator (sau o instalatie de imbogatire a uraniului din Iran), dar "in the wild" diversitatea hardware-ului ar fi mult prea mare.
   
 17. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Yeah, they did. Vezi pozele.
   
 18. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Mda, social media asta mă depășește; nenea ăsta scrie 2 cuvinte pe google+, 2 pe twitter, 2 pe facebook, cine dracu' să-l poată urmări. Oricum pagina de facebook nu e vizibilă dacă nu ai cont.

  LE: presupun că au și verificat că nu e vreo interferență. Pentru 35kHz îți trebuie difuzor piezo / tweeter special și putere destul de mare, plus că încep să fie direcționale sunetele alea.
   
 19. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Este cam același lucru peste tot, numai că FB este mai prietenos cu pozele, mie nu mi se pare nimic ciudat la treaba asta :smile:
   
 20. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Articolul e o varză, stilul de scriere al tipului la fel.

  Infecția inițială se face prin stick-uri USB. Nu prin microfon și difuzor. Prin stick. E modificat încât „agață” protocolul de inițializare USB al controllerului, înainte ca sistemul de operare să-l monteze. De acolo, infectează controllerul USB, iar de-acolo poate ataca alte componente. Câte variante de controllere USB sunt în plăcile de bază? În mod cert, muuuuuult mai puține decât variante de plăci de bază, și de BIOS-uri. De-aia individul menționează nevoia de a achiziționa ceva echipamente de diagnostic mult mai hardware-level pentru USB.

  Comunicația de proximitate prin microfon și difuzor se face doar între două sisteme deja infectate, cu scopul ca un sistem infectat să ajute un altul în curs de dezasamblare să reziste la pierderea funcționalității.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice