Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Da, e ceva dubios cu Astra asta. Incendiu la arhivă într-un spațiu de stocare teoretic dotat cam pe la cele mai bune standarde din lume, servere "uitate" online și, ca să vezi, incidental sunt și criptate de un ransomware... Așa-mi sună toată povestea a "make it look like an accident".
 
Teoretic o firma in faliment este pastorita de specialistii lichidatorului, recte KPMG, care are inclusiv departament de audit securitate informatica.
 
E una sa arăți cu degetul și za zici ca trebuie făcut aia și ailaltă și e diferit sa faci lucrurile respective :smile:

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 
Deci stiva aia imensă de dispozitive care nu vor fi niciodată patchuite e ok?

Problema în ultimii ani este numărul imens de dispozitive care pot fi folosite simultan pentru atacuri de tip DDOS. Şi vulnerabilitatea asta nu ajută.


 
Au mai miscat astia ceva cu Krack? Un test care sa spuna daca ai device-uri afectate a aparut? Ii doare-n cot (se pare)...
 
Ma gandeam ca poate un guru in linux pune laolalta tot ce trebuie, pe un stick bootabil si ne usureaza si noua existenta. :smile:
 
Cu vulnerabilitatile e fix pe dos: producatorii incearca sa acopere vulnerabilitatile cunoscute, dar intrucat nu stii ceea ce nu stii atunci vulnerabilitatile necunoscute sunt nenumarate.
 
Nu m-as mira ca sa apara curand, daca nu a aparut deja, pachet pentru Kali Linux, cu testele dorite.
 
Back
Top