Si o liniste mormintala se asternu peste WoT...
Care si cum mai prestati?
Io continui sa joc cam in acelasi ritm dar am schimbat macazul. Am vindut mai tot ce era Tier 10 si am renuntat la grind de orice fel. In general joc la daily-doubles pentru toate tancurile si apoi joc cu citeva care-mi vin pe chelie in ziua respectiva.
Mai nou m-am apucat de
ESL unde am cistigat 10k gold moka pina acu'. La mai mare imi doresc.

Joc in competitia 7 vs.7 in echipa
Panic si e destul de interesant. In general se joaca cu 5 tancuri de Tier 8 (AMX 100, IS-3, T32, AMX 13-90 sunt cele mai uzitate) si 2 T1 Cunningham (e limitare de 42 puncte/echipa). In functie de harta/setup se mai poate lua o arty de Tier 7/8, VK2801, KV-5, vaca mica, depinde.
ESL-ul e o gura de aer proaspat dupa 35k meciuri n random. Alte tactici si alta intensitate a jocului.
In rest joc tot solo in randoms si in cel mai fericit caz fac cu
Jaffar un pluton cite 2-3 ore pe seara.
Am ajuns la Tier 8 brits in heavy si mediums, Tier 5 la chinezi, am SU-122-54 (oribil ca toata linia secundara de TD-uri rusesti), T-54 (desi am zis ca nu ma ating de OZN-ul asta n-am rezistat), m-am apucat si de arty franceza si aseara am luat Lorri 51 si cam atit cu "grindul". Vindut SU-26 care dupa ultimul patch au transformat-o din cea mai fun arty din joc intr-o leguma rasuflata.
Pentru ESL am vindut BatChat si am luat AMX 13-90, am vindut Foch 155 si am luat AMX 100, am vindut T110E4 si am luat T1 Cunningham. No regrets, am descoperit ca distractia se opreste la Tier 8 unde n-ai arty-party si nici gold-ammo nu e chiar asa de prezent. Plus de asta sa joci cu T1 fully pimped (echipaj cu 4 schiluri de pe E4 plus echipamente) in Tier 1 este priceless.
Cam asta e deocamdata.