World of Tanks

Haha, stai să vezi TOG II-ul de pe Test Server. În primul meci în care am văzut unul, ne-am adunat toate tancurile să ne uităm la el. E uriaş, e Tier 6, e premium, arată ca un battleship, are 1400 HP. E lent, e urât, I'm gonna buy one for trolling purposes.
În WoT:
0_ad419_b9ba9f0_L.jpg

La Bovington:
TOG2_Tank_Bovington.jpg
 
Până la Crusader (tier 5) pocneau mai rapid ca popcornu'. Crusader e primul cât de cât acceptabil,
Crusader e un tier 2 imbunatatit, abia un pic peste A13, ce vrei de la ele? Oricum pe ramura asta sunt tancuri destul de rapide si de agile ca sa faca haos pe harta. mai grav e cu Matilda cand se termina batalia inainte de a fi traversat jumatate din harta.

Si confirm, caderi la greu pe UPC soldate cu pierderi serioase in misiuni. O sa ma mult temporar pe Romtelecom sa vad cum merge.
 
Mie îmi place Matilda la nebunie. Tunul ăla cu penetration mare şi RoF bun e belea. Stai la distanţă şi le dai la oase.
Crusader e Ok, tot cu tunul "ascuţit", cu 110mm pen şi 75 average damage. Chiar azi am avut un meci cu 4 kills cu el.

Ref. ISP, din RDS am ping 41ms către WoT EU, şi... 35ms către WoT RU III :smile:

Vedeţi că începând cu 0.8.2 bagă încă un tree la americani, cu tancuri cu drum. Cel de T10 are drum de 4 shots. Ramura începe cu M7 medium tank, care e un rahat, dar l-am cumpărat şi am început să adun XP pe el.

Funstuff: echipajul meu de pe patton. Check the names.

shot297.jpg
 
Sa ma laud si eu nitel. :biggrin:
Asta e un joc dintr-o suta de miliarde, nu cred ca mai apuc asa ceva cu panarama asta de td. Faceam noua insi ca unu era afk dar aveam de ales sa-l caut si sa risc draw sau sa iau baza la sigur. A fost pe dragon ridge, harta pe care n-am prea jucat si n-am riscat.

SU-85.jpg
 
Si confirm, caderi la greu pe UPC soldate cu pierderi serioase in misiuni. O sa ma mult temporar pe Romtelecom sa vad cum merge.
Asa arata drumul pachetelor mele spre serverul WoT.

login-master.worldoftanks.eu.png

Suport-ul WG mi-a explicat frumos ca sa iau legatura cu ISP-ul ca buba e la UPC (logic).
Suportul UPC mi-a zis ca mi-a inregistrat plingerea si in 48 ore o sa-mi dea un raspuns (sure).

Intre timp pe forumul CG/Softpedia/WG suntem o gramada care avem probleme cu WoT (si nu numai) si toti suntem la UPC. RDS si Romtelecom n-au nicio problema.
Problema a aparut din neant acum fo' 10 zile. Si din pacate n-a disparut pina acum.

Mai dureros e ca beleaua asta m-a prins in luna Premium pe care o iau la 4-5 luni. :frown:

LNT, respecte tata, ai umplut ecranul cu medalii.

war esti durere tata. Misto nume. Singurul lucru care nu-mi place e ca le-ai facut burta mare la WG cu gold-ul cheltuit pentru schimbarea numelor.

BTW folositi si mod-ul asta, va arata statisticile ceva mai detaliat.
 
war esti durere tata. Misto nume. Singurul lucru care nu-mi place e ca le-ai facut burta mare la WG cu gold-ul cheltuit pentru schimbarea numelor.

Au contraire, mon ami :smile:
Numele astea sunt de când luam gold de la ei ca traducător şi le-am aranjat într-un event cu 90% off pentru nume şi poze. Cost total: 25 gold. Eu zic că a meritat :smile:
 
Ah, asa mai merge. :smile:

In alta ordine de idei azi la 10 dimineata m-a sunat de UPC tehnic. Stiu de problema si va fi remediata in maxim 2 zile lucratoare. Sa vedem.
Deocamdata de azi dimineata n-am mai avut probleme.
 
Depinde dacă a fost top tier sau bottom feeder. Oricum a luat mai mult XP decât 99% din jucătorii din săptămâna respectivă.
 
Da, dacă-mi aduc bine aminte când am făcut 1600XP cu SU-85 omorâsem vreo 2 IS-uri și un Tiger, nu Hetzer-uri de one shot.
 
A fost tier mic, de asta si xp-ul...slab.

LE: Poate n-am mentionat si are importanta, echipajul e la 87% si n-am ultimul tun. Deci orice tank de genul IS sau Tiger sunt steel wall pentru mine, nu prea am ce sa le fac decat din laterale sau din spate.
 
Last edited:
Mulţam.
Am la premium consumables de-astea, cred că vreo 20-25 din fiecare. N-am folosit niciodată. Da' le păstrez, fac provizii pentru sfârşitul lumii :smile:
 
Le poti vinde pe o mana de arginti, si cu aia sa-ti cumperi un modul, premium ammo, ceva la un tanc.
 
Am si io doo d'alea. :tongue:

Da' una la care m-a bufnit risul a fost Spartan cu BatChat-ul (si nu, n-am avut noroc de f'un scout ceva care sa dea ding ca era meci mare de Tier 9/10).
 
Si o liniste mormintala se asternu peste WoT...
Care si cum mai prestati?

Io continui sa joc cam in acelasi ritm dar am schimbat macazul. Am vindut mai tot ce era Tier 10 si am renuntat la grind de orice fel. In general joc la daily-doubles pentru toate tancurile si apoi joc cu citeva care-mi vin pe chelie in ziua respectiva.
Mai nou m-am apucat de ESL unde am cistigat 10k gold moka pina acu'. La mai mare imi doresc. :biggrin:
Joc in competitia 7 vs.7 in echipa Panic si e destul de interesant. In general se joaca cu 5 tancuri de Tier 8 (AMX 100, IS-3, T32, AMX 13-90 sunt cele mai uzitate) si 2 T1 Cunningham (e limitare de 42 puncte/echipa). In functie de harta/setup se mai poate lua o arty de Tier 7/8, VK2801, KV-5, vaca mica, depinde.
ESL-ul e o gura de aer proaspat dupa 35k meciuri n random. Alte tactici si alta intensitate a jocului.

In rest joc tot solo in randoms si in cel mai fericit caz fac cu Jaffar un pluton cite 2-3 ore pe seara.

Am ajuns la Tier 8 brits in heavy si mediums, Tier 5 la chinezi, am SU-122-54 (oribil ca toata linia secundara de TD-uri rusesti), T-54 (desi am zis ca nu ma ating de OZN-ul asta n-am rezistat), m-am apucat si de arty franceza si aseara am luat Lorri 51 si cam atit cu "grindul". Vindut SU-26 care dupa ultimul patch au transformat-o din cea mai fun arty din joc intr-o leguma rasuflata.
Pentru ESL am vindut BatChat si am luat AMX 13-90, am vindut Foch 155 si am luat AMX 100, am vindut T110E4 si am luat T1 Cunningham. No regrets, am descoperit ca distractia se opreste la Tier 8 unde n-ai arty-party si nici gold-ammo nu e chiar asa de prezent. Plus de asta sa joci cu T1 fully pimped (echipaj cu 4 schiluri de pe E4 plus echipamente) in Tier 1 este priceless. :biggrin:

Cam asta e deocamdata.
 
Din pacate abia aseara am redeschis jocul dupa 2-3 luni - si-a facut ceva update. Cred ca sunt prea obosit/batran ca sa ma mai joc, cel putin pe PC. Am bagat in schimb pe telefon, in drum spre servici.
 
Back
Top