Wire management [Poze cu sculele noastre]

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,315
Cred că am explicat de vreo 200 de ori faptul că pentru mine 400MHz în plus = 30 minute în minus la o randare = semnificativ :biggrin: Sau crezi că vreau 3960X ca să mă joc solitaire? :biggrin:
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,566
Ma rog tu stii mai bine ce randezi pa'colo.
Da' randarea aia nu merje prin CUDA ca sa mai usurezi procesorul ala?
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,450
Nu mai stiu care-i situatia acum dar in primele 2 luni de la aparitia Sandy Bridge era plin de oameni cu 4.5-5 ghz la 2500k/2600k pe ASRock Pro3 si Extreme6 adica placi ieftine. Probabil intre timp s-au mai prostit placile, sau procesoarele sau... userii? Evident, persoanele de fata se exclud. :wink:
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,315
Procesare video da merge prin cuda, randarea se refera la transformarea wireframeurilor din 3ds max in poze si nu merge via cuda.

Mai sunt si tolomaci care numesc "randare" procesarea video, ceea ce este cel putin incorect :d

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,315
Omnomnom, renderer CUDA :love: Mulțam fain pentru idee :biggrin:
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,315
:smile:
 

Attachments

  • _DSC0010_resize.jpg
    _DSC0010_resize.jpg
    398 KB · Views: 63
  • _DSC0011_resize.jpg
    _DSC0011_resize.jpg
    500.4 KB · Views: 53
  • _DSC0031_resize.jpg
    _DSC0031_resize.jpg
    558.8 KB · Views: 64
  • _DSC0032_resize.jpg
    _DSC0032_resize.jpg
    955.5 KB · Views: 54
  • _DSC0034_resize.jpg
    _DSC0034_resize.jpg
    906.6 KB · Views: 147

L

factorul uman
Joined
Oct 11, 2003
Messages
818
Ahem.
 

Attachments

  • 1359810786405.jpg
    1359810786405.jpg
    546.7 KB · Views: 100

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,573
Hub-uri USB, dar ce e infipt in ele nu stiu. Posibil adaptoare pentru tastatura, mouse, retea? Sunt si eu foarte curios, sunt multe.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,315
De fapt asta-i una din provocările WM imo. Practic, deoarece cablurile fie sunt prea scurte, fie prea lungi, trebuie la un moment dat să fie "stashed" somehow. De obicei în bayurile de 5.25" sau 3.25" libere, dar ce te faci dacă vrei să adaugi chestii după? Scoți tot iar și-o iei de la capăt?

La mine am încercat să rutez firele a.î. orice upgrade ulterior, fie el unitate optică BR, fie alte HDDuri, să ia maxim 5 minute - cablurile de alimentare sunt deja trase, la fel și cele de date. Problema este că la un moment dat nu mai încap efectiv - mai bine iei un cablu lung decât un cablu scurt, mai ales în cazul SATA - și spațiul tot ajunge umplut până la refuz.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
2,989
Băăăăăă, am găsit bandă matisantă! La 6-7 lei metru'. :mda: Aveți idee de pe unde pot face rost la prețuri omenești?
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
2,989
Don't judge me, just answer the question. :tongue:

Să ţin împreună cablurile de la carcasă, să aranjez un Y Molex to Molex + Floppy, să pun împreună şi ceva cabluri exterioare, etc. De-astea.
 
Top Bottom