Windows: Cum fac...?

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Dacă e doar pentru un film sau ceva, trebuie să faci asta la nivel de aplicație; implicit în Windows va rămâne pe boxe sau ce vrei, doar media playerul va reda partea audio printr-o altă interfață. În VLC, de exemplu, în Preferences alegi Show settings: All, apoi în Audio > Output modules poți opta pentru un Output device sau altul la DirectX, pe lângă Primary Sound Driver.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Păi pentru 2) ai "set as default communication device", care rămâne stabil atunci când umbli la default device, doar să știe aplicația ta să folosească acele setări.
 

whiskas

Chronic suicidal
Da, așa ar trebui. Da' am descoperit cu această ocazie că nu e mereu așa. Nu m-am prins încă de ce. :smile:
Ar fi fost foarte drăguț dacă s-ar fi putut pur-și-simplu trage o aplicație de pe un dispozitiv/ieșire audio pe altul.
 

spooky51

Obi-Wan Kenobi's cousin
Am uitat cum se fac relatiile intre coloane in Excel. Mai precis am ceva de genul

Coloana A cu serie contori
Coloana B cu indecsi

Am copiat din alt sheet mai in dreapta
Coloana M serie contori
Coloana N serii sigilii

Vreau ca in prima parte a tabelului sa fie o coloana C unde sa apara seriile sigiliilor, corespunzatoare seriei contorului.
Coloana A are mai multe serii de contori decat coloana M, unde sint trecuti doar o parte din ei, cei cu sigilii montate.
Am tot cautat pe la lookup, find, match, dar se pare ca nu-mi iese si tin minte ca era simplu... :frown:
 
Last edited:

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
Am un .bat pentru urmatoarele operatii: porneste un serviciu, porneste un program CLI dependent de acel serviciu, apas CTRL+C pentru a opri programul, opreste serviciul.
Problema este ca la apasarea CTRL+C, interpretorul ma intreaba daca vreau sa inchid si batch-ul, lucru deosebit de enervant pentru mine. Exista vreo metoda de a scapa de acea intrebare?

Singura solutie gasita pe net implica patch-uirea CMD.EXE cu DEBUG, si nu prea imi place.
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
Am un server headless. Pot face cumva sa primesc evenimentele din Event Manager prin messenger (serviciul Messenger din windows), RSS, sau email pe alt computer?
 

IceCub

Membru Senior
Ce anume vrei sa faci mai exact? Sa primesti toate evenimentele pe email? Sa primesti doar anumite tipuri de evenimente pe email?
Nu te ajuta Event Viewer -> Connect to another computer? Ce OS ai pe server / statia locala?
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
Unele sau toate, n-are importanta. Pot sa le filtrez cum vreau, conteaza sa le primesc cumva.
Stiu chestia cu "Connect to...", dar eu sunt uituc. Vreau o metoda care suporta notificari pe client: messenger, email, rss sau alta metoda care poate genera un popup/baloon/systray icon.
 

_~_

Membru
Code:
cat file | sed -e "s/.\{150\}/&\n/g" | xargs -n1 -I{} curl --data-urlencode https://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&q={}!&langpair=ru%7Cen | grep 'translatedText'

Dar tu n-ai Unix :biggrin:.
 

_~_

Membru
Iau fișierul, îl împart în bucăți de maxim 150 de bytes să încapă într-un request GET, pentru fiecare bucată fac un request HTTP la API-ul Google pentru tradus setat corespunzător, apoi din rezultatele JSON extrag doar textul tradus.

Tot n-ai Unix :biggrin:.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Upload undeva pe net, băgat link în translate.google.com, iacătă rezultatul integral tradus. Traducerea în bucăți de câte 150 bytes n-are nici un sens lingvistic.
 
Top