LG F1292ND.
Avem doua in familie, una spala de 3-4 ori pe saptamana, alta de 2 ori la 2 saptamani. Intr-un an de zile nicio plangere.
Nu se aude decat sunetul de final sa nu uiti hainele inauntru.
Nu scoate hainele tabla nici la 1200RPM. Programe nu folosesc mai mult de 3 din toate ce le detine.
Direct Drive, deci nu voi mai schimba in 5 ani 3 seturi de rulmenti asa cum am facut la vechiul Beko (2 seturi au fost chiar SKF, cica).
Sta neclintita, nu vibreaza, nu te alearga prin casa.
Pretul trebuie sa se invarta in jur de 1100-1300lei, deci nu cel mai ieftin. Se gasesc totusi modele din aceeasi gama dar de 5KG si 1000RPM, mai ieftine putin daca bugetul o impune.
Este slim, a mea sta in debaraua de pe hol, deci nu ma intalnesc cu ea decat la nevoie.
Nu are alimentare si la apa calda si la rece.
Probabil ca este destul de eco la consumuri, nu ma pricep cu adevarat sa compar masinile intre ele, ma uit doar la clasa energetica.
Suntem foarte multumiti de calitatea spalarii comparativ cu ce am mai avut anterior (Beko si o batrana Indesit de vreo 10-15 ani etate).
Legat de incarcarea verticala, pentru cine isi doreste neaparat, atentie mare la modul in care se face alimentarea cu detergent. Am vazut modele pentru care trebuia sa aloci 5-10min de bricolat la ele sa poti o poti curata dupa spalare.