Vreau masina. Ce masina vreau?

Eu am vazut-o la teveu, fara sa vreau. :frown:

Revenind on topic: mentin opinia ca dealerii de masini sunt autisti. Sau pietari. Am fost la dealeru' Suzuki de langa munca si aproape ca m-a injurat ca l-am deranjat.
Intre timp mi s-a cam pus pata pe Suzuki Vitara (S); am condus un SX4 cu motorul (1.4) si cutia (automata) de care's interesat si mi-au placut. Am condus separat si Vitara cu cutie manuala si mi-a placut (masina, nu cutia - cine dracu mai pune 5MT pe masini noi?).
Problema e ca-mi lipsesc cateva mii de euro (de fapt mai multe mii de euro, sper sa mai iau ceva bani pe masina actuala).
Am impresia ca totusi nu e un moment bun pentru credite si alte minuni...
 
Ai citit despre mega țeapa dată de un dealer național Suzuki, a luat avansuri și apoi s-a dat în insolvență iar Suzuki s-a făcut că plouă? Deci grijă maximă de unde comanzi, dacă te bagi; să obții hârtii direct de la Suzuki, nu doar de la dealer.
 
Suzuki ca persoana juridica n-are nici o treaba direct cu tine, ca nu vand direct la end-useri. Ba cu putin noroc s-ar putea sa nu fie persoana juridica din Romania.
Te judeci cu lichidatorul dealerului, dar sansele sa-ti iei banii inapoi sunt aproape nule.
 
... pe ala vechi o tot persuadam pe nevasta-mea sa si-l ia ca trotineta de oras (eu il vad bagat prin balta, nu ma dati de gol) dar ea " .. nu si nu, eu vreau Mazda 2".
Asa ca nici, nici, o sa ramina frumusel cu Fusion-ul, iar eu o sa caut una de aia si frumoasa, si desteapta, si devreme acasa.
De masina zic, bre, nu de nevasta.
Tradus, un break, sau ceva pe acolo, cu ceva garda la sol (macar aia 15cm ca la Logan, daca 19 ca la Fusion n-or fi) si cu portbagaj undeva pe la 450 l.
Ca aia 337 litri de la Fusion au devenit prea putini, macar inca un rucsac mare sa incapa in plus.
Asa ca ...ce masina vreau?
 
taxon daca nu dai detalii si despre buget, s-ar putea sa venim cu ceva care nu prea e cumparabil.
Sunt ceva masini care intrunesc ce vrei tu, dar s-ar putea sa nu fie ieftine.
 
Back
Top