Placa de bază merge brici la actualul stăpân iar după sursă vine mâine mesagerul.
Aş scoate la schimb+diferenţă sau vânzare 2*512DDR A-Data Vitesta DDR500 cu chipuri TCCD care ţin (cu răcire activă) super-stabil 285Mhz 2,
[email protected], stabil 310Mhz cu aceleaşi setări şi chipurile am rulat Windows vreo 10minute tot aşa dar la 318Mhz, în schimb nici un test de stabilitate, doar tot mişcam sliderul la clockgen sau ce utilitar testam şi vedeam că tot nu crapă, la 318Mhz am zis să mă opresc, nu că ar fi crăpat ceva. Placa de bază e un DFI LP UT (no BIOS mod/update ci BIOS-ul cu care a venit din magazin) iar răcirea a fost asigurată de Delta 80mm (3200RPM) pentru teste. Garanţia o am pe undeva prin casă.
Prefer în primul rând schimb cu 1GB de ram oricum ar fi, orice combinaţie, cât mai ieftin. Garanţia reprezintă un foarte mare avantaj.
Motivaţia: se pregăteşte un upgrade, fără rost real

şi trec pe DDR2 iar persoana căreia îi voi pasa ce am actual nu este interesată de OC şi în consecinţă preferă să iasă mult mai ieftin cu un ram mai normal, plus că îmi e milă de RAM să stea pe SPD la DDR400
Tot în aceeaşi idee pot veni cât de curând cu idei de schimb+diferenţă la Veniceul actual cu unul mai slab ca performanţe de OC.