Vând placă de bază skA EPoX 8RDA3i

hulubei

questionable intruder
Vând placă de bază skA EPoX 8RDA3i.
Garanţia mai e până la finele lui august la Romsoft, dar trebuie căutate actele.
150RON foarte negociabil, adică veniţi cu orice fel de idee (totuşi să nu fie ofertă care să ne stânjenească).
 
Up, 100RON, nu mai găsesc factură, dacă aveţi cu ce să o testaţi sunteţi invitaţii mei, eu nu mai am proc şi video că de restul mă descurc din actualul sistem pentru testare.
Nu prea am timp să o plimb la Bucureşti că altfel nu ar fi problemă, deci dacă o vreţi la nas neapărat (deşi nu se procedează aşa, cine vrea vine să ia), aşteaptaţi să am drum.
Dacă vreţi să schimbaţi ceva daţi de veste iar dacă aveţi ceva interesant, chiar şi costisitor, propuneţi, cine ştie. Haideţi că vreau să fac spaţiu în dulap.
 
100RON că face păduchi în dulap.
Se poate adăuga o sursă Antec TruePower 430W la 150RON. De preferat pentru cei din Ploieşti că timpul e scurt să umblu la firme de curierat şi nici de bătăi de cap nu prea am chef.
 
Firmele de curierat au tocmai avantajul de a nu necesita umblatul de care zici. Îi suni şi îţi vin acasă la ora stabilită. :wink:

Ce-i drept, un astfel de transport costă 15-20 RON.
 
A, ok, cine vrea din afară şi e dispus să accepte transportul, îmi poate spune şi la ce firma vrea şi se rezolvă. Cu alte cuvinte se ocupă de transport ori în caz că este din Bucureşti respectivul interesat, i le pot aduce la nas cu condiţia să aştepte până am drum în Bucureşti.
 
Corect, sursa adjudecat, mai rămâne mobo, eventual pentru userul fifa_nfs (sau nfs_fifa) dacă îmi dă confirmarea că este decis să o cumpere să-mi fac de drum în Bucureşti.
 
Up.
Se pare că toţi care o vor dau cu fugiţii după ce stăm de vorbă câte două săptămâni.
 
Placa de bază este şi ea rezervată pentru moment. Dacă una din componente revine la vânzare, vă anunţ.
 
Placa de bază merge brici la actualul stăpân iar după sursă vine mâine mesagerul.


Aş scoate la schimb+diferenţă sau vânzare 2*512DDR A-Data Vitesta DDR500 cu chipuri TCCD care ţin (cu răcire activă) super-stabil 285Mhz 2,5-4-3-8-1T@2.68v, stabil 310Mhz cu aceleaşi setări şi chipurile am rulat Windows vreo 10minute tot aşa dar la 318Mhz, în schimb nici un test de stabilitate, doar tot mişcam sliderul la clockgen sau ce utilitar testam şi vedeam că tot nu crapă, la 318Mhz am zis să mă opresc, nu că ar fi crăpat ceva. Placa de bază e un DFI LP UT (no BIOS mod/update ci BIOS-ul cu care a venit din magazin) iar răcirea a fost asigurată de Delta 80mm (3200RPM) pentru teste. Garanţia o am pe undeva prin casă.
Prefer în primul rând schimb cu 1GB de ram oricum ar fi, orice combinaţie, cât mai ieftin. Garanţia reprezintă un foarte mare avantaj.
Motivaţia: se pregăteşte un upgrade, fără rost real :tongue: şi trec pe DDR2 iar persoana căreia îi voi pasa ce am actual nu este interesată de OC şi în consecinţă preferă să iasă mult mai ieftin cu un ram mai normal, plus că îmi e milă de RAM să stea pe SPD la DDR400 :biggrin:

Tot în aceeaşi idee pot veni cât de curând cu idei de schimb+diferenţă la Veniceul actual cu unul mai slab ca performanţe de OC.
 
Hmm, să mă gândesc cât de bine mă poate coafa trecerea directa la DDR2. Ce ştiu acele memorii ale tale - latenţe şi frecvenţe?
 
Nu suficient de bun. Vreau memorii de overclocking pentru a le împerechea cu un Conroe.
 
TCCD-urile am văzut că au preţuri de vânzare prin alte părţi învârtindu-se la 500RON (în medie).
 
Back
Top