Neo
The Good Doctor
Well helloez.
A venit vremea. Becurile pâlpâie în casă, vine iarna și citez "mai bagă și omul un reșou în priză" am încheiat citatul de la Enel și pur și simplu nu vreau să risc.
Configurație:
- Intel Xeon 3440 @3.6GHz@1.24V
- DFI LanParty DK P55 T3eH9
- 4x2GB RAM
- 5 HDDuri
- una bucată LG DVD-RW
- 9800GTX+, o să urmeze un ceva pe Fermi
- Asus Xonar DX
- Antec Signature 650W
- Microlab Solo 6
- periferice: 3D Connexion SpaceNavigator; Wacom Bamboo One; XBoX 360 USB controller, Microsoft Natural Keyboard 4000, Logitech G9.
- Philips 220E1SB.
Da, trebuie să le țină pe toate și trebuie să țină măcar 4-5 ani, deci terbuie să aibă și ceva rezervă de putere (deși singurul upgrade la sursă ar fi la Signature 850W).
M-am gândit la ăsta. Dar la prețul care îl are, nu are LAN ports.
Sugestii? Alternative? Chiar nu vreau să mă zgârcesc, ceea ce are de protejat nu e chiar ieftin și nu am timp de umblat prin garanții cu ele că i-a venit unui idiot din bloc să bage cablul de net în priză
Mulțumesc anticipat.
A venit vremea. Becurile pâlpâie în casă, vine iarna și citez "mai bagă și omul un reșou în priză" am încheiat citatul de la Enel și pur și simplu nu vreau să risc.
Configurație:
- Intel Xeon 3440 @3.6GHz@1.24V
- DFI LanParty DK P55 T3eH9
- 4x2GB RAM
- 5 HDDuri
- una bucată LG DVD-RW
- 9800GTX+, o să urmeze un ceva pe Fermi
- Asus Xonar DX
- Antec Signature 650W
- Microlab Solo 6
- periferice: 3D Connexion SpaceNavigator; Wacom Bamboo One; XBoX 360 USB controller, Microsoft Natural Keyboard 4000, Logitech G9.
- Philips 220E1SB.
Da, trebuie să le țină pe toate și trebuie să țină măcar 4-5 ani, deci terbuie să aibă și ceva rezervă de putere (deși singurul upgrade la sursă ar fi la Signature 850W).
M-am gândit la ăsta. Dar la prețul care îl are, nu are LAN ports.
Sugestii? Alternative? Chiar nu vreau să mă zgârcesc, ceea ce are de protejat nu e chiar ieftin și nu am timp de umblat prin garanții cu ele că i-a venit unui idiot din bloc să bage cablul de net în priză
Mulțumesc anticipat.