Upgrade sistem, iulie-august 2016

Performanța e ok și sub Win virtualizat cât timp și GPU-ul e expus prin VT-d (vei avea probabil nevoie de încă o placă grafică pentru esx efectiv, dar poate fi placa din CPU). Vezi aici niște setup-uri distractive, inclusiv cu benchmarks. Dar ESX nu e făcut să fie pornit și oprit de 2 ori pe zi, așa că un boot în configurația asta poate dura mai mult de 5 minute.

Acu' eu am NAS ca să scap de HDD-urile din desktop (că fac cel mai mult zgomot din sistem), ideea să le aduci înapoi mi se pare tristă :smile:.
 
Cică există pass-through la GPU în anumite condiții, dar nu prea merge cu nVidia. E de testat. ESXi îl poți instala pe un stick USB ca să nu irosești un hard disc numai pentru el. Îți va trebui și un al doilea PC prin care să faci restul operațiunilor după instalare, fiindcă de la consolă poți face doar câteva chestii - schimbat IP, shutdown, de-astea.
 
Sau folosesti O&O ShutUp 10 sa dezactivezi telemetria...

Îl folosesc deja pe desktop, dar updates au crăpat de tot, deci mno. Ideea este să-l faci să tacă fără să pierzi prea multă funcționalitate, dar aparent nu prea se poate.
 
Last edited by a moderator:
Yep, clar, pentru că dacă merge la voi, musai greșesc eu ceva.

Mereu scăpați din vedere ca cel puțin în cazul windows sistemul este atât de eterogen încât nu întotdeauna merge tot. Cum am pățit să am probleme cu drivere AMD la 7970 şi toată lumea era in cor sa reinstalez Windows. Ei bine, nu, se întâmplă.
 
Last edited by a moderator:
Back
Top