Upgrade for je

Mie variația 99% și 95% min percentile mi se pare mult mai importantă decât average, că average poate să fie sus, dar dacă se sacadează groaznic la diverse secvențe nu te ajută. Iar acolo diferența e până la 30fps doar din timings în unele cazuri, ceea ce aș zice că e vizibil.
Exact, nu stiu altii cum sunt dar pe mine ma doare-n basca de average FPS, ma intereseaza minim FPS, sau cum mai verifica astia acum whe worst 1%. Iar la the worst 1% imbunatatirea era de la 10% in sus, cu un 27% in BF5. Mai adaugi un SSD bun si RAM destul si ar trebui sa elimini aproape complet agatarile retardate de care sufera mai toate jocurile moderne.
 
De acord cu min FPS.
Inca un video proaspat cu timing-urile pe Ryzen.


Pentru genul asta de diferente la min FPS pare ca merita jucatul cu timing-urile la memorii.

2080_ryzen2.png


OK, inteleg ca nu toate jocurile o sa prezinte genul asta de diferente, ca depinde si de placa video si rezolutia aleasa dar totusi, ceva-ceva o fi la mijloc. :smile:
 
Testul postat de tine confirma ce a constatat Linus in alte 3 jocuri, deci deja sunt 4 jocuri in care se confirma ca latentele reduse ajuta mult la minim FPS. Acum mai ramane sa vedem cat de mult in plus or sa coste memoriile astea care suporta timing-uri bune. Cand m-am lasat de cumparat hi-fi am decis ca nu voi mai sparge pusculita pentru nimic in lume. :smile:
 
Back
Top