Ultimul album muzical

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
My Dying Bride - Turn Loose The Swans. Ce dreq ascult nene? Vioara si pian printre grohaituri de death/doom/gothic metal. :biggrin:
Kul bro. Pe bune.
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Location
Bucureşti
Camel: Rajaz (1999)
Nu sînt foarte familiarizat cu discografia Camel, dar asta sună bine. Deși e apărut mult mai tîrziu, are un vibe de ‘70s prog rock, ca un fel de Pink Floyd oriental.


Queensryche: The Warning (1984)
Un heavy spre prog metal incipient, cu un solist pe care tot încearcă să-l emuleze James LaBrie (fără succes, I might add).


Delvon Lamarr Organ Trio: Close But No Cigar (2018)
Există se pare și forme de jazz care nu sună ca și cînd s-ar plimba un cotoi pe claviatură (descrierea include jazz fusion). E mai ritmat și chiar agreabil.

 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Location
Twilight Zone
McDonald & Giles - McDonald & Giles.

Un mic preambul. A fost odata ca niciodata o trupa (King Crimson) care a scos un album de debut (In The Court of The Crimson King) care e considerat (aproape) unanim opera care a definit un nou gen: rock-ul progresiv.
Ei, doi din cei 4 care au scos monumentul ala au plecat imediat si au intemeiat o trupa numita McDonald & Giles care a avut un singur album numit McDonald & Giles . Da, foarte creative denumiri intr-adevar. :biggrin:
Dar albumul in sine (desi nu se apropie de maretia In The Court of The Crimson King) este un demn urmas al lui. As indrazni sa zic ca daca mai e f'un un old fart ca mine pasionat de progresivul old-school merita sa bage o ureche si in albumul asta.

Foreningen Til Livets Beskyttelse - Foreningen Til Livets Beskyttelse. Alt nume inspirat de trupa si album de debut. Si usor de pronuntat pe deasupra. :rotf:
Scos in '71 ca albumul celor de mai sus de la KC dar cu totul alta coloratura. Cum a zis un reviewer pe net: flower-power-hippie-psych-folk-prog. E relaxant sa auzi o gajicuta care cinta in danemarciana intr-un stil relaxat folk-pop-rock, dar nu e fo' catastrofa daca sariti peste el.
 
  • Like
Reactions: Neo
Top Bottom