Ultimul album muzical

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Location
Bucureşti
Symphony X, Paradise Lost (2007) - Mda, dacă ăştia ar trebui să fie salvarea noastră când nu merge bine Dream Theater, am pus-o.
Neurosis, Given to the Rising (2007) - N-am putut să-l ascult până la capăt, prea mult „zgomot”. Sunt un fel de Isis la care pasajele domolite sunt la fel de heavy ca restul. Mişto coperta albumului, totuşi. :biggrin:
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Location
Bucureşti
În ce sens? :tongue: Nu de alta, dar pe albumul ăla a dat-o rău de tot în comercial, cu toate colaborările alea cu artişti „la modă”.
 

satov

Membru Senior
Joined
Apr 22, 2005
Location
no man's land
Si pt mine Santana a aparut pe harta muzicala cu Supernatural. Numai ca abea dupa sa (re)descopar cu adevarat bijuterii ca Soul Sacrifice, Samba Pa Ti, Bella ..
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Ce am io în rotaţie în playlist de cîteva zile:Întrevăd în curînd Time Out (The Dave Brubeck Quartet, compoziţii geniale) şi Dance of Fire (Aziza Mustafa Zadeh cu o echipă de zile mari). Ar mai fi cazul şi pentru nişte The Alan Parsons Project (ador The Turn of a Friendly Card şi Eye in the Sky).
Cam atît.
 

PigBrother

Membru Senior
Joined
Aug 9, 2004
Daca tot ati pomenit de Santana si "Put your lights on", cred ca merita sa aruncati o ureche si pe albumele partenerului sau din piesa susmentionata, adica Everlast.
Personal, am gasit in muzica lui un feeling pe care il credeam mort de foarte mult timp. Ah, si lasati prejudecatile la usa, a cantat si rap si e musulman.
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Location
Bucureşti
The Clash, The Essential Clash (2003) (punk d-ăla originalu', din primul val, nu d-alde Grin Dei) - Sunt unele trupe de la care trebuie să ai anumite albume chiar dacă nu eşti fan. Ăsta ar fi un exemplu: 41 de melodii ce acoperă întreaga carieră a trupei, 1976-1986. Recomand totuşi şi London Calling luat separat. :wink:
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Location
Bucureşti
Tool, Lateralus (2001) - Progressive rock/metal. Lumea consideră Lateralus cel mai bun album Tool. Eu zic că e imediat sub Ænima.
The Decemberists, Picaresque (2005) - (Ceva mai complex decât) indie rock. (Mai nou, au luat-o spre progresiv.) Nota de pe AMG mi se pare potrivită.
 

Rabbit

Nebun
Joined
Oct 10, 2003
Location
Bucureşti
Muzical vorbind, nu ştiu ce poate fi excelent la un album de parodii, creat „pentru a face mişto”. Pe de altă parte, tratarea într-un asemenea mod a unor melodii celebre e cel puţin amuzant. :smile:
 
Top Bottom