Ultimul album muzical

Symphony X, Paradise Lost (2007) - Mda, dacă ăştia ar trebui să fie salvarea noastră când nu merge bine Dream Theater, am pus-o.
Neurosis, Given to the Rising (2007) - N-am putut să-l ascult până la capăt, prea mult „zgomot”. Sunt un fel de Isis la care pasajele domolite sunt la fel de heavy ca restul. Mişto coperta albumului, totuşi. :biggrin:
 
În ce sens? :tongue: Nu de alta, dar pe albumul ăla a dat-o rău de tot în comercial, cu toate colaborările alea cu artişti „la modă”.
 
Mi-a schimbat opinia despre muzica cintata de Santana. Si da, Put your lights on sau Smooth rulz.
 
Si pt mine Santana a aparut pe harta muzicala cu Supernatural. Numai ca abea dupa sa (re)descopar cu adevarat bijuterii ca Soul Sacrifice, Samba Pa Ti, Bella ..
 
Fara Maria. Si merge si un Dire Straits cu Sultan of swings.
Si ca sa schimbam genul: Madona cu Isaac?
 
Ce am io în rotaţie în playlist de cîteva zile:Întrevăd în curînd Time Out (The Dave Brubeck Quartet, compoziţii geniale) şi Dance of Fire (Aziza Mustafa Zadeh cu o echipă de zile mari). Ar mai fi cazul şi pentru nişte The Alan Parsons Project (ador The Turn of a Friendly Card şi Eye in the Sky).
Cam atît.
 
Daca tot ati pomenit de Santana si "Put your lights on", cred ca merita sa aruncati o ureche si pe albumele partenerului sau din piesa susmentionata, adica Everlast.
Personal, am gasit in muzica lui un feeling pe care il credeam mort de foarte mult timp. Ah, si lasati prejudecatile la usa, a cantat si rap si e musulman.
 
The Clash, The Essential Clash (2003) (punk d-ăla originalu', din primul val, nu d-alde Grin Dei) - Sunt unele trupe de la care trebuie să ai anumite albume chiar dacă nu eşti fan. Ăsta ar fi un exemplu: 41 de melodii ce acoperă întreaga carieră a trupei, 1976-1986. Recomand totuşi şi London Calling luat separat. :wink:
 
Tool, Lateralus (2001) - Progressive rock/metal. Lumea consideră Lateralus cel mai bun album Tool. Eu zic că e imediat sub Ænima.
The Decemberists, Picaresque (2005) - (Ceva mai complex decât) indie rock. (Mai nou, au luat-o spre progresiv.) Nota de pe AMG mi se pare potrivită.
 
Muzical vorbind, nu ştiu ce poate fi excelent la un album de parodii, creat „pentru a face mişto”. Pe de altă parte, tratarea într-un asemenea mod a unor melodii celebre e cel puţin amuzant. :smile:
 
Back
Top