TV

radul

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Cred ca trebuia sa postez la topicul de intrebari, ca asta ma seaca de ceva timp. La tv urile Samsung mai noi exista vreun shortcut pentru temporizarea opririi? Eu in fiecare seara ma chinui cu navigarea prin setari ca sa pot pune amaratul ala de tv sa se stinga in 30 min. Unde a disparut butonul special de pe telecomanda pentru chestia asta? Sau sunt eu idiot?
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
Nici eu n-am gasit scurtatura, trebuie mers prin meniu. Iar ce e mai fain, meniul nu se poate accesa de pe media player asa ca seara cand dau play la ceva de pe dlna si uit sa-l programez inainte, trebuie sa ies din media player, intru in meniu si programez si apoi revin la ce ma uitam. Noroc ca MASH are doar vreo 20 min pe episod si am timp sa umblu prin meniuri in asa fel incat sa nu se inchida tv-ul inainte sa se termine episodul. :biggrin:
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
Eu stiam ca Samsung face telefoane. Si ca LG face televizoare. Si ca niciunul nu se pricepe sa faca ce face celalalt. :biggrin:
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Location
Dream Theater
Eu stiam ca amandoi fac telefoane. Televizoare fac Panasonic si Sony. :biggrin: Acum serios, la Sony am un buton pe care pot programa mai multe comenzi la alegerea mea. Adica atunci cand apas acel buton imi apare un meniu cu cateva optiuni fix ce vreau eu, alese din efectiv tot ce are televizorul. Abia am descoperit treaba asta, dupa aproape 2 ani de cand am TV-ul asta, asa de mult il folosesc la altceva in afara de PC.
 
Top Bottom