1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TV

Discussion in 'Ajutor: La cumpărături' started by burebista, Dec 2, 2014.

 1. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Vad ca LG pune pe stick un fisier .xml Posibil sa poata fi importat in Excel / modificat / exportat? N-am incercat (spre rusinea mea). :frown:

  Asta pentru cei care nu s-au imbolnavit de Samsung. :tongue:
   
 2. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  A, voi folosiți TVul la uitat la programe.

  Eu = HDMI 1 este canalul favorit. Mi-e mult mai bine :biggrin:
   
  ipman likes this.
 3. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Stai linistit, peste 20 de ani tot la Discovery o sa te uiti. :dracu:
   
 4. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Am deja o plasma Panasonic Viera VT60. Pentru acea camera nu-i buna. Camera e prea luminoasa pentru plasma.
   
 5. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Cred ca jaluzelele / rulourile / cortinele / etc... s-au inventat de cateva mii de ani. :smile:
   
  Neo likes this.
 6. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Se doreste camera luminoasa si TV in ea.
   
 7. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Nevasta, eh? ^^


   
 8. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Marius '95: Elsa Jean coborand incet din ecran. Inteleg.
   
  Last edited: Mar 4, 2018
  ipman and lauru'_balauru' like this.
 9. lauru'_balauru'

  lauru'_balauru' Membru Senior Sugar daddy

  Exact, acum inteleg si cerinta cu 3D-ul! :dracu:
   
  Quark and ipman like this.
 10. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Eram ieri la ai mei si ma uitam la Viera lor si ziceam in sinea mea "bai ce imagine" chiar si pe TV si cu semnal nici macar FHD. Si am vazut dracovenii 4K, nebunii si cand pui un film corespunzator, minim FHD, te prinzi ca totul este suprasaturat, suprasharpenuit, supra tot cu tot felul de efecte de miscare dubioase de-ti taie cheful. Acum poate nu va luati dupa mine, eu nu am TV acasa si ma uit la filme la proiector.
   
  Neo likes this.
 11. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Ma amuza ca scot televizoare 4K (in viitor 8K) dar televiziunile nu au nici macar jumatate din programe HD. Daca nu erau ecranele mai mari la televizoarele LCD/LED atunci chiar nu aveai nici un avantaj (referitor strict la imagine) fata de televizoarele cu tub. Vad asta cand ma duc la mama mea unde intr-o camera e un Panasonic cu tub si in alta e un Panasonic LED. Cum ambele primesc doar semnale SD, ala cu tub are o imagine mai buna.

  Mama mea e totusi multumita, TV-ul cu LED e mai mare si asta o ajuta sa vada mai bine chiar daca imaginea e un pic mai neclara.
   
 12. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  E important cât de bine se descurcă upscaling-ul TV-ului, am mai vorbit parcă ceva mai în urmă despre asta. Unele firme oferă upscaling mai bun, altele mai puțin bun. Când m-am documentat anul trecut pentru achiziție, am avut în vedere și acest aspect, printre altele. Samsung are upscaling foarte bun. Pe 50" posturile HD/FHD se văd excelent. Cele SD se văd foarte OK, dar pentru a compara cu un CRT, trebuie să mărești nițel distanța de vizionare și atunci percepția se va schimba.
  Deasemenea, mai există fel de fel de filtre și efecte ce trebuiesc înțelese și dezactivate sau lăsate active, în funcție de preferințe. Personal, am dezactivat apeoape tot ce ține de postprocesare (filtre de zgomot, antijudder etc.) și imaginea a devenit excelentă.
  În ceea ce privește culorile, panelurile actuale le redau destul de fidel. Importantă rămâne calibrarea, fie ea și doar prin teste existente pe net, atunci când nu există posibilitatea folosirii unui colorimetru.
  Pentru unghiuri de vizibilitate bune, panelurile VA îmbină avantajele IPS-urilor (unghiuri, culori) cu cele ale TN-urilor (negru profund, timp răspuns bun etc.).

  PS: așa-i, n-avem posturi 4k încă, dar conținut 4k există suficient de mult încât să merite să ai un TV 4k. Mai ales că prețurile nu mai sunt atât de câinoase. :smile:
   
 13. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Toate aceste televizoare 4k au Amazon Prime, Netflix, care au deja o gramada de content 4k. Ii doare intr-o parte moale pe producatorii de TV-uri ca in Romania televiziunile nu au semnal 4k. Si pe mine ma doare la fel de mult ca pe producatori. :biggrin:

  Astept acum sa sara Quark cu documentarele lui, care nu le poate vedea decat pe TeVe. Mda, cele mai bune documentare vazute de mine in ultimul deceniu nici nu cred ca exista la televiziunea clasica, ma gandesc acum in special la Dirty Money - Netflix, vazut acum vreo saptamana.
  http://www.imdb.com/title/tt7889220/
   
  Gabriela and ipman like this.
 14. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Nu stiu cum sa va spun, eu multe chestii le vad pe telefon in tren. Si nici macar nu e din categoria "Pro" cu ecran mare. Uneori conteaza si continutul, nu doar pixelii.
   
 15. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Ai ochii buni încă. Or să conteze și pixelii mai târziu și, mai ales, mărimea hardughiei. :hihi: