Tomb Raider

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,871
Sunt 4 jocuri pentru PC mari și late și nu aș băga următoarele la "cu grămada":
Fallout and Fallout 2 - Children were removed from gameplay in the UK and German versions of the games. The graphical portrayal of character deaths is affected by the reduction of violence options in Game Options. Fan made patches are available to restore the European versions of the games to the same level as the uncut US version.
Command and Conquer Generals - In the censored German version, civilians were removed from urban levels, all troops were altered to look like robots, and the "terrorist" suicide bomber was replaced with a barrel loaded with bombs on wheels. It is also banned in China for a depiction of a nuclear terrorist attack on Tiananmen Square, though the game, for the most part, actually glorified the Chinese military.
Left 4 Dead 2 - In Australia, the game was originally banned due to the high levels of violence in the gameplay. Valve then submitted a 'censored' version of the game, which no longer contained images of "decapitation, dismemberment, wound detail or piles of dead bodies". The game received the MA15+ rating (the highest possible rating in Australia), and was allowed to be released in the Australian Market.
The Witcher - In America the cards the player is given no longer have nudity showing.
 

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,552
In Romania unii publisheri vand jocuri ieftine, cu preturi ca pentru lumea a 3-a. Nu se cenzureaza nimic. De obicei sunt variantele "default", prin care nu s-a trecut cu toporu' cenzurii.
 

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2005
Messages
909
L-am comandat și eu, mă plâng dacă o fi ceva. Merci de input. :biggrin:
 

Styr

Follower of the old ways
Sugar daddy
Joined
Oct 14, 2003
Messages
1,584
Eu l-am gasit ieri la Altex cu 89.99 roni, pacat ca vroiam Heart of Swarm CE:tongue: Daca nu mere pe steam kinda sux.
 

Styr

Follower of the old ways
Sugar daddy
Joined
Oct 14, 2003
Messages
1,584
No idea, io nu l-am luat, il vreau pe steam.
 

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2005
Messages
909
Cum am băgat DVD-ul în unitate și am dat install, a pornit Steam să-i bag key (era un key în cutie, nu se specifica dacă pentru Steam sau altceva, dar se pare că ăla a fost). Așa că n-am scăpat de Steam. :biggrin:
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,871
Deci de fapt merge pe steam? :biggrin:

Vreau și io unul dacă se-ndură cineva să mi-l cumpere și rezolvăm noi cu banii :biggrin:
 
R

Robert William

Guest
Tomb Raider: Underworld-ul este o sursă de bucurie atâta timp cât totul funcționează așa cum se intenționează, iar Lara urmează comenzile, ducând jucătorul la panorame frumoase, trecând fără probleme de la joc la cut-scena. Dar, în același timp, jocul poate fi destul de deprimant dacă Lara nu ajunge la platforme în mișcare, aparatul foto joacă și este greu să rezolve o problemă. Este un roller coaster emoțional și o distracție excelentă. La fel ca în Haplos, Lady Archeolog este din nou în forma ei de top. De data aceasta ea este mai mult interesată să exploreze minunile naturii și o face mai bine decât oricând. Păcat că nu totul este lustruit. Dar cine va rezista tentației de a pune mâinile pe sau mai degrabă în mănușile lui Thor care pot rupe țesătura timpului și spațiului?
 
Top Bottom