Erau carduri de 64 giga, mo, că știi cât e un raw la Nikon D4*. Și noroc că aveam un disc extern la mine, că pe cel din netbook n-ar fi încăput.
Acum știu cât de rezistent e. Nu am apucat să-l dau înapoi proprietarului că s-a și bușit (n-are 2 săptămâni), mai nou apare ca unformatted și de dimensiune 512kB. Îl băgasem în telefon să încerc un benchmark în el...Un card Adata Premier Pro microSD, pare să fie cel mai rapid uSD pe care l-am văzut până acum. Pe el scrie "45MB/s read 40MB/s write", dar n-am reușit să scot mai mult de 35MB/s la write și 41MB/s la read*. Nu știu cât de rezistent e, dar e destul de rapid.
In 1926, women were banned from competing in marathons because it was believed it caused infertility.
Eu testez acum H2testw (pur și simplu scrie fișiere pe tot cardul și le verifică). Are și endless mode, pentru cazul când apar doar uneori probleme. Limitare: e scriere logică, câteva sectoare (filesystem entries) nu-s testate 100% - dar e mai comod de folosit decât generat fișier de test de dimensiunea exactă a cardului / dd către card / dd înapoi / verificat checksums.Întrebarea e - cu ce testez SD-urile de bad-uri? Sau mai sigur le arunc direct?