war4peace
Membru Senior
Am primit un mic bonus din partea companiei pentru "fapte bune" şi mă gândeam să înlocuiesc recent decedatul Raptor de 74 GB cu un SSD de 32 sau 64 GB. Şi nu ştiu dacă merită mişcarea. Plusul ar fi silenţiozitatea; mă aştept la un minus din punct de vedere al performanţei, dar nu mă deranjează un mic delay în accesarea datelor; pe respectivul SSD se va afla sistemul de operare şi programe instalate care vor totaliza până în 25 GB. Swap-ul se va afla pe alt HDD anyway, System restore-ul este disabled, programele de dimensiuni mari (Office, Adobe, Corel Draw) vor fi de asemenea instalate pe alt HDD.
Mă gândeam la ăsta sau, mă rog, orice de pe aici sub 800 RON ca preţ.
Dacă nu merită, alternativa ar fi un Blu-Ray Writer, ca de exemplu ăsta. Dar la cât costă mediile deocamdată, nu pare o afacere bună. La filme Blu-Ray nu mă uit.
Sau... altceva cu limită superioară 800 RON pentru PC. Tastatura Saitek Cyborg nu se mai fabrică, din păcate... şi în rest am de toate
Mă gândeam la ăsta sau, mă rog, orice de pe aici sub 800 RON ca preţ.
Dacă nu merită, alternativa ar fi un Blu-Ray Writer, ca de exemplu ăsta. Dar la cât costă mediile deocamdată, nu pare o afacere bună. La filme Blu-Ray nu mă uit.
Sau... altceva cu limită superioară 800 RON pentru PC. Tastatura Saitek Cyborg nu se mai fabrică, din păcate... şi în rest am de toate