Tu n-ai motocicleta si de-aia ti se pare ceva deosebit.O să fiu super nefericit de 160CP în <1 tonă de gânganie atomicăMerci pentru kind thoughts
![]()
Tu n-ai motocicleta si de-aia ti se pare ceva deosebit.O să fiu super nefericit de 160CP în <1 tonă de gânganie atomicăMerci pentru kind thoughts
![]()
Tu n-ai motocicleta si de-aia ti se pare ceva deosebit.
Și nici n-o să am vreodată, tu nu ai avut prieteni morți pe 2 roți altfel nu ți s-ar părea ceva atât de deosebit. Aaand I have to agree cu my tiz. Sad![]()
Motocicleta mea nu are frana de motor. Sau asta inteleg eu din faptul ca nu am nici o problema cu aderenta, am mers si sub zero grade si tot nu am avut probleme. Michelin, Bridgestone, cauciucurile moto sunt de calitate mai buna decat cele auto de la acelasi fabricant. Costa si dublu, e adevarat, dar isi merita banii.Trollmode on. Poti sa ai mama echipamentului, asfaltul pe care mergi e rece, cauciucurile sunt reci. O sa vezi la prima frana de motor ce caterinca e cu ele asa.
1. Sunt multe moto cu cardan, in special BMW dar nu numai. Transmisia prin lant e mult mai usoara, chiar daca are nevoie de intretinere e foarte sigura.
2. Tona de metal la masina e in sasiu si motor, in cea mai mare parte. Tabla care te inconjoara e usoara, subtire si protejeaza poate de mere, in caz de accident se poate folosi pe post de presa, iar geamurile protejeaza pana te umplu de sange (am patit-o personal sa iau parbrizul frontal).
Da, nu contest ca e ceva mai sigur cu masina (repetitie), dar nu atat de mult incat mersul cu moto sa fie prea riscant. Nu trag nici un praf pe nas ca sa imi vina sa merg cu moto, am suficienta experienta incat sa nu imi fac griji (paranoia mode on e suficient sa ma feresc in trafic). Si nici nu imi face placere sa merg pe frig, dar daca geaca, bocancii, pantalonii, windstopper-ul, manusile si casca tin toate de cald (de umblu doar in camasa pe sub geaca) atunci care e problema? Echipamentul bun aproape ca face minuni, cel mediocru e nefolosibil la temperaturi mai joase, cel prost nu e bun nici vara.
QED, ce se intampla daca te pleznea cineva din spate si erai in masina (cu centura pusa si tetiera in pozitie corecta, pentru trollmode)? Nimic.La 0 km/h era sa crap cand m-a troznit unu din spate si-am vazut o pereche de roti de masina trecand la cativa centimentri de ochi.
Intr-un cuvant, DA.Ai impresia ca ABS, Traction control, seatbelts, airbags si alte cateva sisteme destepte or sa iti scape pielea in masina? Sa nu te bazezi pe asta. Prea multi morti pentru ca erau prea siguri pe masina lor si au "uitat" sa-si puna centura.
Parca discutam civilizat, chiar trebuie sa fii magar cu ocazia asta? CuntNeo, you're a pussy. Cand erai mic te terorizau baietii cu motoarele?
Permite-mi sa te contrazic, in general soferii cu vechime nu folosesc centura, bazandu-se experienta. Multi s-au obisnuit asa de cand conduceau Dacii. Am vazut o gramada de masini scumpe, cu ABS, ESP, SIP si alte acronime din astea dubioase, care aveau centurile trecute pe dupa spatar sau puse chei din alea false. Brusc, o masina de +30.000E devine la fel de sigura ca o caruta.Orice sofer cu experienta isi pune centura din reflex, chiar daca merge cu masina 200 metri pana la paine sau saormerie.
OFF
Permite-mi sa te contrazic, in general soferii cu vechime nu folosesc centura, bazandu-se experienta. Multi s-au obisnuit asa de cand conduceau Dacii. Am vazut o gramada de masini scumpe, cu ABS, ESP, SIP si alte acronime din astea dubioase, care aveau centurile trecute pe dupa spatar sau puse chei din alea false. Brusc, o masina de +30.000E devine la fel de sigura ca o caruta.
/OFF
De fapt, eu am satnav si muzica si cand merg cu autobuzul.