[lots of dumbass stuff]
Da, poate daca-l cureti si gresezi. Dupa care il intinzi. E ca la bicicleta numa ca necesita un pic mai multa forta. Am vazut lant neschimbat de 9 ani pe un Shadow. Era asa de ruginit ca abia se mai vedeau o-ring-urile.1. Majoritatea moto au lant, period. O masina cu transmisie pe lant poate face si 300-400.000km fara nicio interventie. Moto poate? Mno.
Te trimitea un pic mai in fata, in traficul care venea din partea ailalta si te troznea duba care era sa ma calce pe mine pe cap. Sunt sigur ca n-ai fi avut nici o problema pentru ca toate masinile sunt cele mai nedeformabile in laterale. Oh wait...QED, ce se intampla daca te pleznea cineva din spate si erai in masina (cu centura pusa si tetiera in pozitie corecta, pentru trollmode)? Nimic.
Orice sofer care isi respecta propria piele isi pune centura. Soferii cu experienta sunt aia care merg fara.Intr-un cuvant, DA.
Si QED #2, chiar tu ai spus ca respectivii nu purtau centura. Si sincer trebuie sa fii imbecil sa nu porti centura, reprezinta o parte foarte importanta din safety stuff si diferenta intre kersplat si 3 zgarieturi. Orice sofer cu experienta isi pune centura din reflex, chiar daca merge cu masina 200 metri pana la paine sau saormerie.
Whatever. Pussy.Parca discutam civilizat, chiar trebuie sa fii magar cu ocazia asta? Cunt![]()
Vezi asta e diferenta intre un motociclist care a mers un pic si stie ca asfaltul doare si un sofer ocazional. Motociclistul e paranoic pentru ca stie ca in orice moment poate sa o muste pe cand soferul e atent doar la ce face el si poate un pic la restul de trafic. Majoritatea astora cu care am mers in masina pana acum si-ar fi luat pe putin cateva capace de la mine pentru ca fac cacaturi periculoase doar ca stiu ca ii lasa ceilalti (ca ii vad) sau ca nu anticipeaza mai deloc in trafic.PS: am mai spus, daca mergi ca dementul clar o mierlesti si-n masina. Dar daca pastrezi limitele legale, nu ai nicio problema. Pe moto si legal sa mergi si poti sa kick ze bucket foarte usor. Aia e problema. Si nu stiu ce e paranoia mode la voi, eu cand conduc masina nu-s paranoic, ci doar mai atent ca de obicei![]()
Mda, mașina face asta și fără să-ți murdărești mâinileDa, poate daca-l cureti si gresezi. Dupa care il intinzi. E ca la bicicleta numa ca necesita un pic mai multa forta. Am vazut lant neschimbat de 9 ani pe un Shadow. Era asa de ruginit ca abia se mai vedeau o-ring-urile.
Nu te trimitea nicăieri, dacă ai conduce o mașină ai ști că la orice oprire ții frâna călcată - fie semafor, parcare până tragi frâna de mână, whatever.Te trimitea un pic mai in fata, in traficul care venea din partea ailalta si te troznea duba care era sa ma calce pe mine pe cap. Sunt sigur ca n-ai fi avut nici o problema pentru ca toate masinile sunt cele mai nedeformabile in laterale. Oh wait...
Nu dude, șoferii cu experiență nu merg fără centură. Dar meh, șofer cu experiență a devenit la fel de meme ca "tovarășe".Orice sofer care isi respecta propria piele isi pune centura. Soferii cu experienta sunt aia care merg fara.
Cwnt.Whatever. Pussy.
Nene, din nou faza cu "șofer cu experiență". Eu paranoic înțeleg puls 200, tensiune 200 și ochii zburând frenetic în toate direcțiile.Vezi asta e diferenta intre un motociclist care a mers un pic si stie ca asfaltul doare si un sofer ocazional. Motociclistul e paranoic pentru ca stie ca in orice moment poate sa o muste pe cand soferul e atent doar la ce face el si poate un pic la restul de trafic. Majoritatea astora cu care am mers in masina pana acum si-ar fi luat pe putin cateva capace de la mine pentru ca fac cacaturi periculoase doar ca stiu ca ii lasa ceilalti (ca ii vad) sau ca nu anticipeaza mai deloc in trafic.
Aveam impresia că locuiești și lucrezi și te deplasezi în București. Clar m-am înșelatDar până acum, ce constat e că mă integrez cu bicla într-un trafic considerabil mai civilizat decât acum câțiva ani.
Neo, pana la urma care e treaba cu transmisia pe lant? Pe mine nu ma tine decat 20-25.000 km, schimb un kit de lant (cu pinioane cu tot) cu 150 de euro si merg mai departe.
Neo, daca tu poti sa analizezi "toate" posibilitatile de prostie cronica ale celor din jur in timp ce treci pe langa ei cu 60 pe ora tre sa ai vreo 50 de ochi, un cap cat Deep Blue si acuitatea vizuala a unui pilot de vanatoare. Asta daca nu conduci in vreun satuc cu 3 masini in total.