chrisTian
Membru
Se vede clar ca realizarea serialului nu este supervizata de GRR. Daca de la primul episod nu respecta cartea, ma declar dezamagit. Oricum actorii nu se potrivesc deloc pe rol. Cersei tb. sa fie o femeie care sa emane sexualitate - ei au gasit o blonda si atat. Jaime era cel mai tare din regat si i se vedea aroganta innascuta, mostenita - ei au gasit un no-name. Tyrion avea capatana diforma si ochi bicolori - au distribuit un pitic normal. E clar ca Renly o sa fie un alt no-name, iar Asha si Euron - si ei niste normali.
Cred ca intriga, bataliile, totul, o sa fie un vax, dedicatie speciala pt. cinefilul american obez care sta cu crenvustu in gura, cu mustar pe piept si care ragaie cu succes dupa un Budweiser adus de nevasta ultra-ponderala.
Conform wiki, o sa auzim de bine anul asta. Sper, ca deja mi-e dor de povestirea pe ansamblul ei. Cred ca va fi prin ultimele carti pe hartie cumparate, ca deja exagerez cu atata literatura hard-copy. Viitorul e digital & in rate.
Cred ca intriga, bataliile, totul, o sa fie un vax, dedicatie speciala pt. cinefilul american obez care sta cu crenvustu in gura, cu mustar pe piept si care ragaie cu succes dupa un Budweiser adus de nevasta ultra-ponderala.
Conform wiki, o sa auzim de bine anul asta. Sper, ca deja mi-e dor de povestirea pe ansamblul ei. Cred ca va fi prin ultimele carti pe hartie cumparate, ca deja exagerez cu atata literatura hard-copy. Viitorul e digital & in rate.