Recomandări şi discuţii despre seriale TV

Se vede clar ca realizarea serialului nu este supervizata de GRR. Daca de la primul episod nu respecta cartea, ma declar dezamagit. Oricum actorii nu se potrivesc deloc pe rol. Cersei tb. sa fie o femeie care sa emane sexualitate - ei au gasit o blonda si atat. Jaime era cel mai tare din regat si i se vedea aroganta innascuta, mostenita - ei au gasit un no-name. Tyrion avea capatana diforma si ochi bicolori - au distribuit un pitic normal. E clar ca Renly o sa fie un alt no-name, iar Asha si Euron - si ei niste normali.
Cred ca intriga, bataliile, totul, o sa fie un vax, dedicatie speciala pt. cinefilul american obez care sta cu crenvustu in gura, cu mustar pe piept si care ragaie cu succes dupa un Budweiser adus de nevasta ultra-ponderala.
Conform wiki, o sa auzim de bine anul asta. Sper, ca deja mi-e dor de povestirea pe ansamblul ei. Cred ca va fi prin ultimele carti pe hartie cumparate, ca deja exagerez cu atata literatura hard-copy. Viitorul e digital & in rate.:hihi:
 
Games of Thrones isi merita scorul mare din IMDB, l-am vazut in vreo 3-4 zile ceea ce e o performanta. Se vede o similitudine cu Rome ca abordare, teoretic realista si probabil corecta, a unor aspecte ale vietii de zi cu zi din acea epoca, probabil un pic socant pentru puritani, poate un pic ostentativ pentru ceilalti, dar nimic exagerat si nimic fortat.
 
@hori: Yip, am devorat primele doua sezoane din Sons of Anarchy in cate 2-3 zile fiecare, acum sunt la sezonul al treilea. :smile:
@Adrian: da, GoT este intr-adevar excelent, iar cartea este cel putin la fel de buna. Sa vedem acum daca vor mentine stacheta la fel de sus si cu continuarea.
Btw all, a reinceput si Dexter, tare mi-s curios ce vor reusi sa faca in sezonul asta, dupa ce 4 si 5 au fost atat de bune.
 
Pai si Land of the Lost era telenovela. Doar nu te astepti sa fie remake-ul mai bun?!
Punctul doi al argumentului: "O familie din viitor calatoreste inapoi in timp..." Daca subiectul este o familie, ce fel de serial poate fi?
 
Cred ca secventa de la final a fost singura chestie interesanta din ultimul episod:
 
Last edited by a moderator:
Tocmai am vazut primul episod dintr-un nou serial SciFi numit Continuum. La prima vizionare pare promitator, iar pasionatii SciFi vor recunoaste multi actori care joaca in filme de acest gen (au imprumutat serios din distrubutia serilor Stargate) :biggrin:

 
Last edited by a moderator:
Hell on Wheels (2011).

E un western - să zicem - cu acțiunea plasată în 1865, în jurul construcției primei căi ferate transcontinentale din SUA. Personajul principal e Cullen Bohannon, fost soldat în armata Confederației, ce lucrează ca supraveghetor la construcția căii ferate, iar în timpul liber vînează un grup de soldați unioniști care i-au omorît nevasta. În principiu, Bohannon e un fost deținător de sclavi, netuns, bărbos, nepăsător, încruntat, cu tendințe sinucigașe, cu pistolul într-o mînă și sticla de whiskey în cealaltă, deci un bun început pentru un personaj interesant. :biggrin:
Omul de încredere al lui Bohannon e Elam, liderul muncitorilor negri de la calea ferată, proaspăt eliberați, dar în practică cu un statut puțin peste cel de sclav.
Alte personaje ar fi Thomas Durant, investitorul care încearcă să obțină, pe de o parte, glorie prin finalizarea căii ferate, și, pe de alta, bani profitînd de subvențiile guvernului; the Swede - mîna dreaptă a lui Durant, cel care se ocupă cu paza în oraș, dar are apucături de gangster și unora le cere taxă de protecție; Lily, o aristocrată al cărei soț, geodez, a fost omorît de indieni; Joseph, un indian creștinat; Cole, un preot cu trecut dubios, care încearcă să medieze conflictul dintre albi și indieni, etc.

Nu sînt convins că merită nota de pe IMDb, fiind uneori plictisitor, dar per total nu e un serial rău.
 
Back
Top