Cand o sa le pui pe standuri, la oarece distanta de perete, diferenta de bass intre ele si subwoofer va fi mult mai mare, s-ar putea sa nu iti placa... asta apropo de ce discutam pe un alt thread de pe aici, cum ca nu e asa mare diferenta de bass.Eu unul îţi recomand o pereche de standuri în genul ăstora, care pentru mine vor fi următoarea achiziţie, având în vedere că glafurile termopanelor sunt prea înguste - portul de bass reflex fiind în spate se simte o deteriorare importantă a sunetului chiar şi pentru un afon ca mine![]()
sauOur range of low, medium and high mass speaker stands are of the very highest quality. All but the AFP range can be sand or shot filled to vary mass loading. Why? Because at Apollo, we know that no two speaker types are alike. It's why we make so many stands. Take a look at our range. You won't find a better choice anywhere else.
Link.The A range A3
This sturdy speaker stand looks impressive in any setting. Its three column design of tubular steel provides medium mass support when filled with sand or shot. Durable, black textured finish. Supplied flat-packed with 6mm floor spikes and neoprene speaker pads.
Iti dau si nisipul sau e treaba ta de unde faci rost de el, cum il pui si cit?
Am descoperit de unde aveam parazitii aia cu calculatoru oprit. Daca scot din priza monitorul si calculatorul dispare orice sunet suspect! Acu' ma gindesc cum sa fac sa pun boxele intr-o priza din alta camera.De asemenea cabul jack-RCA e praf; se misca mufele RCA in intrarile de la boxa de zici ca vor sa faca copii. Trebuie sa iau altu', mai bun, da nu stiu de unde. Pe asta l-am luat de la muzica si am dat 5 lei pe el. Recomandati-mi un magazin unde sa gasesc un cablu d'asta mai de calitate!