Revin cu informatii noi.
Am sunat astazi la AV Store si mi-au zis ca pot sa-l trimit la VideoVox sa-l repare contra cost, sau sa trimit mail la Onkyo. Au zis ca au mai avut cazuri in care clientul a contactat direct Onkyo si acestia au transmis celor de la AV Store sa preia receiverul defect si sa-l trimita la ei la service.
Am sunat si la DVD Planet si asa cum ma asteptam, mi-au zis ca nu e treaba lor.
De fapt motivul pe care l-au invocat este ca Onkyo, in momentul in care accepta inlocuirea unei placi prin programul Good Will, trimite placa de schimb la dealerul oficial din tara in care a fost vandut receiverul, in functie de serial number. Dar cum AV Store nu a achizitionat receiverele prin DVD Planet, acestea figureaza in baza de date Onkyo la un alt dealer (probabil din Germania) si din acest motiv placa de schimb nu ajunge la DVD Planet.
Probabil ca ceva adevar exisa in spatele acestui motiv, avand in vedere si post-ul lui Ovidiu de mai sus...
Am trimis mail la Onkyo Europe si astept raspunsul acestora. Voi reveni cu informatii.
[edit: 17.06.2015]
Mi-au raspuns cei de la Onkyo la mail.
Au zis sa contactez oricare din service-urile autorizate din Germania, sa trimit receiverul la ei si il vor repara fara costuri pentru mine, in afara de costurile de transport.
Problema e ca am facut estimari de costuri pe site-urile UPS si DHL si ma costa 150 Euro respectiv 1000 lei expedierea.
AdrianB1 Ai zis ca tie ti-au trimis curierul sa-l ridice, platit la destinatar. Prin ce curier s-a efectuat expedierea? Si iti mai amintesti la care din service-urile din Germania l-ai trimis?