Pur şi simplu... Google

florin

Membru Senior
Joined
Jun 28, 2006
Messages
219
Nu ştiu dacă este ceva nou, dar azi e prima dată când observ pe prima pagină posibilitatea de a crea un cont nou pe gmail.
 

Attachments

  • gmail.png
    gmail.png
    12.7 KB · Views: 200

jarod

Super Moderator
Joined
Nov 27, 2003
Messages
1,656
Recent, Google a dat liber la înscrieri (adică nu-ţi mai trebe invitaţie).
 

Pache

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 12, 2003
Messages
1,235
Blogosfera şi forumurile freamătă la ştirea (încă zvon), că Google a deschis oficial (fără a încălca TOS-ul) serviciul AdSense pentru România.
Ce înseamnă asta? Oricine are un site cu conţinut în limba română va putea afişa publicitatea contextuală oferită de Google prin sistemul AdWords. Un sistem departe de a fi perfect, dar cu siguranţă extrem de eficient şi de popular, care cu siguranţă va schimba ratecardurile, strategia şi filozofia agenţiilor de online autohtone.
 

Pache

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 12, 2003
Messages
1,235
Detaliaţi dl Pisoi. Nu mai aruncaţi grenada şi fugiţi :smile:
 

Pisoi

Monsieur Pussycat
Sugar daddy
Joined
Oct 10, 2003
Messages
1,428
Nu cred că Google va oferi oficial AdSense pentru site-uri în română, în curând. Dar, cine ştie? Văd că oferă pentru bulgară. :smile:

N-o spun cu răutate, ci doar am senzaţia că piaţa publicitară online de la noi e încă imatură.
 

jarod

Super Moderator
Joined
Nov 27, 2003
Messages
1,656
Gmail Paper. Apeşi pe buton şi Google îţi trimite mail-ul acasă pe foaie.

Au intrat cei de la Google în pană de idei? :rolleyes:
 

jarod

Super Moderator
Joined
Nov 27, 2003
Messages
1,656
F**K! Mi-am luat ţeapă cu Gmail Paper?! :biggrin: Io chiar am crezut că îi pe bune... :frown:
 

Olivian Breda

Internet marketer
Sugar daddy
Joined
Aug 18, 2005
Messages
1,274
Mi-am luat ţeapă cu Gmail Paper?!
1 aprilie 2004 e ziua de lansare pe piata a Gmail. Peste fix un an au lansat 2 GB in loc de unul (de fapt, crestea de la 1 GB la 2 foarte rapid, dupa care a crescut incet). Anul urmator niste functii obscure si anul asta teapa. :tongue: Eu as fi preferat niste functii obscure. :biggrin:

Google are o istorie de pacaleli de 1 aprilie:
Google Gulp: http://www.google.com/googlegulp/
Lunar Jobs: http://www.google.com/jobs/lunar_job.html
Pigeon :biggrin: Ranking: www.google.com/technology/pigeonrank.html
Google Romance: www.google.com/romance/profile.html
 

Tora

Membru Senior
Joined
Mar 24, 2004
Messages
720
Imagine a small bit of code that runs on either a PC or a console and monitors user behavior in video games—everything from the sort of car that people drive in racing sims to the conversations that they have in WoW. Imagine that this code examines saved game files to see what titles are currently being played, and imagine that it could look inside those files to learn about a user's game choices and abilities. Now imagine that all this data is relayed back to a central server, where it is sliced, diced, and deep-fried, then used to serve highly-targeted ads that appear onscreen. Sound like spyware? Nope, it's a new in-game advertising system that Google hopes to patent.
http://arstechnica.com/news.ars/pos...me-ads-evaluates-user-actions-psychology.html
 

Olivian Breda

Internet marketer
Sugar daddy
Joined
Aug 18, 2005
Messages
1,274
Google a anuntat astazi un update al search-ului principal: link1 si link2.

Daca schimbarea felului in care se afiseaza linkurile din partea superioara consider ca e o miscare buna, partea cu integrarea altor servicii in search-ul Google este slaba, pentru mine.

Adica nu prea ma avantajeaza ca unul din cele 10 linkuri de pe pagina principala contine si un video sau o carte sau ... sau ... Eu unul as cauta singur acele lucruri, iar schimbarea mi se pare totusi minora.

Per ansamblu, noutatea mi se pare de impact destul de scazut si nu ma ajuta prea mult in viata de zi cu zi. Asta in opozitie cu felul in care a fost prezentata stirea si cum a fost preluata.

OK, ca strategie e bine - sa integrezi si video, si books samd. Dar ca realizare - slab.
 

oblio

Membru Senior
Joined
Feb 4, 2007
Messages
44
Nu cred că Google va oferi oficial AdSense pentru site-uri în română, în curând. Dar, cine ştie? Văd că oferă pentru bulgară.

N-o spun cu răutate, ci doar am senzaţia că piaţa publicitară online de la noi e încă imatură.
Uite că oferă. Şi un click pe link oferit de Google are randament 1000% faţă de Neogen de exemplu. Care Neogen să nu vă închipuiţi că era mare minune :smile:


Selby, Google e obligat să facă acele anunţuri pentru mass media mainstream - să apară articole în media care nu are legătura directă cu web-ul, să atragă eventuali noi clienţi. Un site de obicei n-are o evoluţie spectaculoasă, şi e cam greu să fac precum cu un program, v1, v2, v3, ... Cu atât mai mult un motor de căutare, unde nu poţi băga AJAX-isme şi alte Web 2.0. Aşa că dau şi ei un anunţ să vadă lumea că nu dorm, şi să promoveze acele facilităţi slab utilizate. Dacă tot le oferă, măcar să le vadă lumea. Oricum 95% şi aşa nu se vor prinde de ele :smile:
 
Top Bottom