Mai merge vreo 2 degete in spate, e loc cam de-o palma pe lat pana in spoilerul haionului.
Ansamblul bare+cutie are doar 45cm inaltime de la plafon, este cel mai low-profile pe care l-am gasit la dimensiunile astea. Si e lata de 92cm, destul de incapatoare. Dar bun de stiut, si ei spuneau sa notezi undeva inaltimea totala.
Nu exista alta recomandare in afara de a nu trece de mai mult de 1/4 din sarcina in consola, ceea ce este si foarte greu ca in fata se ingusteaza.
Are chingile din constructie inauntru, la drumul asta am prins cu chingi si nu a miscat nimic.
Da, si eu aveam in plan sa ajunga acolo hainele si alte chestii moi care nu se strica de la frig, ca in octombrie-noiembrie pe acolo sunt sanse sa fie frig sau sa ninga.
In masina intra patul copilului (20+ kg) si alte dracii grele, cu toate ca nu caram chestii grele cu noi oricum. Cele mai grele e posibil sa fie sculele, care oricum intentionez sa ajunga in jurul rotii de rezerva si sub scaune.
A existat si un Impreza long wheel base, dar o generatie anterioara. Asta este WRX-ul, aparent sasiul e comun pentru toate Impreza ca dimensiuni.