Playstation© 3 network rendering

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,949
Jailbreak + un homebrew nu o să rezolve ieșirea audio de pe PS3, dacă tot ești audiofil folosești optical out și decodor și aia e. Mie ieșirea analogică mi se pare decentă, folosesc pentru audiție conexiunea pe o intrare auxiliară de la o combină JVC model 1993 2x40W RMS cu boxe bookshelf. Pur și simplu copiez FLACul de pe stick/HDD/PC/whatever și-i dau play de pe PS3 și merge.

În ceea ce privește HDul, dacă nu vrei să treci prin PC, despachetezi .mkv-ul și pe ăla-l duci pe stick la PS3. Oricum ai lua-o, formatul HD de HDD este bound to PC one way or another, că doar acolo a luat naștere. Bluray - ai unitate :biggrin:

Hai să nu mai facem mofturi gratis, se poate? Se poate. Că nu se poate mai simplu, mai curat, mai uscat, blame Sony, dar totuși :smile:
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
SONY, la fel ca și Nokia, știu să facă doar hardware și procese. La software... mai puțin.
 

radul

Membru Senior
Joined
Sep 8, 2004
Messages
2,158
Câteva intrebări despre streamingul fișiereleor video (computer -> PS3):
Subtitrarile se impacă cu diacriticile?
Sunt afișate meniurile la DVD/Bluray .iso?
Subtitrările integrate in .mkv sunt afișate corect?
Se poate naviga și alege o anumită opțiune din lista de audio channels din whatever format .mkv .m2ts .wmv ?
DTS downmix to stereo se poate ?
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,949
1. Nu.
2. N-am încercat BluRay streaming, până și la mkv 1080p se împiedică uneori, nu ai cum să atingi rată de transfer suficientă decât via Gigabit network. Deci mai bine cumperi discul.
3. Doar cu diacriticele nu se pupă, în rest e corect.
4. Da, la transcode.
5. Se face automat.
 

radul

Membru Senior
Joined
Sep 8, 2004
Messages
2,158
Mulțumesc mult Neo, m-am liniștit acum, s-a inlocuit un pitic cu altul, urmatorul pas e rețeaua gigabit.
 
Last edited:

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Aia e simpla in comparatie cu costurile unui PS3, un switch de 5 porturi e vreo 100 de lei.
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,860
Papuci, si io cum fac streaming wireless daca e nevoie de Gigabit cu sarme? :frown:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,949
Yea, faci streaming la 45GB de film cu bitrate de 40-50Mbps prin wireless. Sigur că da. Și marmota? :smile:
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,860
N-am zis ca fac, ma intrebam cum as putea face, ca PC-ul n-am cum sa-l conectez la router cu sarma, ci doar cu un wireless... :frown:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Mai astepti vreo 15 ani si o sa il conectezi wireless la viteze Gigabit. Pe vremea aia streamingul o sa necesite 100 Gbps, dar o sa poti vedea filmele foarte vechi wireless :lol:
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,860
Sony = idiot$. Exista vreo posibilitate pentru PS3 sa faca HD & lossless playback de pe HDD extern?
 
Last edited by a moderator:

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,949
Of Doamne. Face și așa dacă îți copiezi prin rețea fișierul pe HDDul intern al consolei. Ideea e că poți dacă nu mă înșel playback și de pe HDD extern, numai că HDDul extern trebuie să fie formatat FAT32.
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,860
Useless. Imi iau Atom HTPC la sulivara, cand oi avea bani.
 
Last edited by a moderator:

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
Am zis mai sus: deși are hardware pentru așa ceva, PlayStation 3 și SONY retards nu știe să facă (bine și comprehensiv) nimic altceva decît jocuri (unde se descurcă excelent). Mă rog, frustrant...
 

chrisTian

Membru
Joined
Jan 6, 2006
Messages
361
Face și așa dacă îți copiezi prin rețea fișierul pe HDDul intern al consolei. Ideea e că poți dacă nu mă înșel playback și de pe HDD extern, numai că HDDul extern trebuie să fie formatat FAT32.
Adica pot copia un blu-ray, prin retea, pe hdd inclus in consola ? Nu cred, tocmai din cauza FAT32, care este si pe hdd-ul consolei. Sau nu stiu eu ?:what:
Decat sa aruncati banii pe atoame si alte procesoare impotente la decodat blu-ray, mai bine iei un media player dedicat, cum e cel de la ACRyan. (nu, nu lucrez pt. ei, desi as dori HD mini).
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,949
Formatul de fișiere al PS3-ului nu este FAT32 din păcate, so you fail :smile: Și da, se poate.

Media player dedicat când ai PS3 este total inutil.
 
Top Bottom